2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه خاهش میکنم کمک کنین

230 بازدید | 5 پست

تاپیک قبلیم گفتم چه مشکلی دارم اگ گرفته کسی بگه چقد طول می‌کشه از بین بره کلا عروسیم‌نزدیکه دارم کلافه میشم نزدیک سه ماهه درگیرم خوب نمیشه هی داره بیشتر میشه پاهام نبود اونم اضافه شد

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
ای بابا عزیزم خب همینجا مشکلت را میگفتی دیگه میگی تاپیک قبلی رفتم تاپیک قبلیت نوشتی مشکلما توی تاپی ...

اخع کسی جواب نمیده مجبورم هی تاپیک بزنم مشکلم قارچ پوستی دکتز گف پیتریازیس روزه آ هستش سه ماهه درگیرم خوب نمیشه یسریاش کمرنگ شده اما امروز دیدم پامم یه عالمه هست

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز من پاشو برو دکتر الان من به شخصه دکتر نیستم  ممکنه حرف من وضعتو بدتر کنه

من دکتر رفتم خواستم ببینم کسی داشته که بدونم چقد طول می‌کشه از بین بره خیالم راحت شه

من دکتر رفتم خواستم ببینم کسی داشته که بدونم چقد طول می‌کشه از بین بره خیالم راحت شه

زود خوب میشه 

داداشم زکبار رفت استخر مبتلا شد دکتر بهش یک شامپو داد بعد ۳ بار کلا حموم رفت بدهاش کاملا خوب شد

احتمالا لوازم تو حموم مرطوب بودن از اونا مریض شدی یا رفتی استخر