2777
2789

اول یه لکه بزرگ بود بعد از یماه دوماه رفتم دکتر پماد اینا داد زدم اون لکع کم کم از بین رفت اما بدنم همینجور داره پر میشه اول گردنو کمرو سینه و پهلو بود الان پشتمو کشاله رون پامم داره در میاد دیشب پام هیچی نداشت امروز دیدم یه عالمه دازه در میاد تورخدا اگ‌کسی میدونه کمک کنه باید چیکار کنممممم دوماه دگ عروسیمه میخام گریع کنم دگ😭

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتررفتی ؟

بله رفتم یماهه درگیر قرص و پماد شامپو صابونو اما هیچی به هیچی همینجوری در میاد میخاستم ببینم کسی داشته اگ داشته چقد زمان میبره از بین بره عروسیم نزدیکه

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
بله رفتم یماهه درگیر قرص و پماد شامپو صابونو اما هیچی به هیچی همینجوری در میاد میخاستم ببینم کسی داش ...

قارچ خیلی مقاومه ودیرمیره منم درگیربودم امادکترگفت روزآنیست اماخیلی شبیهه بود من چندسال عذاب کشیدم دیگه مزمن شده بود می رفت بازررمیومد الان چندماهه خداروشکر اصلا دونه نزدم به شددت هم خارش داشت

قارچ خیلی مقاومه ودیرمیره منم درگیربودم امادکترگفت روزآنیست اماخیلی شبیهه بود من چندسال عذاب کشیدم د ...

برمن خارش نداره دکتر گف از بین میره اما زمان میبره ولی عروسیم هست نمیدونم‌چیکار کنم انقد گریه کردم سرم دازه منفجر میشه

بله رفتم یماهه درگیر قرص و پماد شامپو صابونو اما هیچی به هیچی همینجوری در میاد میخاستم ببینم کسی داش ...

کدوم شهری عزیزم؟اگر میتونی دکتر شاهین حمزه لو بیمارستان رازی تهران وقت بگیر،دکتر خوبیه،انشالله خوب میشی

کدوم شهری عزیزم؟اگر میتونی دکتر شاهین حمزه لو بیمارستان رازی تهران وقت بگیر،دکتر خوبیه،انشالله خوب م ...

کرجم ببینم میتونم برم تا اونجا خیلی ممنون

شوهرم داشت رفت دکتر،پماد ساختنی بهش دادن خوب شد الان بعد از چند سال دوبار برگشته تمام کمرش پر شده ...

پماد ساختنی چیه

برمن خارش نداره دکتر گف از بین میره اما زمان میبره ولی عروسیم هست نمیدونم‌چیکار کنم انقد گریه کردم س ...

خوداسترس خیلی بیشترش میکنه بهش فکرنکن اگرجاهایی هست که دیده نمیشه ایرادی نداره که به خاطر همسرت میگی ؟

نوبت دهیش اینترنتیه،توو گوگل بزن،یه ماهه نوبت میده معمولا،همین الان نوبت بگیر

ممنون مرسی

سلام اسی. من ۳ ماه پیش یه سفر رفتم چند روز بعد از برگشت پام به شدت میخارید و سرخ بود البته من اصلا نخاروندم تا یک ماه تحمل کردم و بعد رفتم دکتر گفت قارچ هست و واگیر داره دارو دهد منم یه هفته استفاده کردم.

اما به نظرم اصلا واگیر نداشت به خاطر همین دیگه دارو استفاده نکردم البته من دوبار با فاصله زیاد از نوره استفاده کردم یه لک کمرنگ مونده و حتی زیادم نشده.

من تو نی نی سایت خوندم که کاربرا با ترکیب پود گوگرد زرد و دنبه قارچ شون درمان شده 

میخوای شما هم امتحان کن.