2777
2789
عنوان

خواب کودک ۱ساله

859 بازدید | 16 پست

مامانا سلام

از چه سنی باید شروع کنیم خواب بچه رو تنظیم کنیم؟

مثلا پسر من بیشتر از ۱۲ ۱۳ ساعت هم میخوابه ولی ساعتاش فرق میکنه..مثلا شبا ۲ ۳ شب میخوابه تا ۳ ظهر مداوم میخوابه و سرحال پا میشه رشدش هم عالیه ۶ تا ۸ هم میخوابه..اینم بگم خیلی خوابشو خواستم تنظیم کنم حتی اون ۲ساعت خوابشم حذف کزدم ولی بدتز شد..مثلا خواب ۲ساعت حذف کردم ۱۲ ۱ شب خوابوندم ۲ ساعت بعدشم بیدار شد و تا ۷صبح نخوابید کلا قبل ساعت ۲ بخوابونم ۲ساعته پا میشه و تا صبح بیداره...

مادرم میگه تا ۲سالگی اذیتش نکن بذار روتین خودشو داشته باشه

من هم دخترم هم پسرم از چهار ماهگی خواشون رو رواله 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه منم ۲ شب میخوابه تا ۱۲ ظهر اینجا همه بهم میگن خوابشو تنظیم کن آخه بچه نمیدونه که شبه صبحه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم ۲ شب میخوابه تا ۱۲ ظهر اینجا همه بهم میگن خوابشو تنظیم کن آخه بچه نمیدونه که شبه صبحه

شما تا حالا با کسی مشورت کردی؟منم خانواده همسرم و دوستام بهم استرس میدن آخه نشده واقعا 

من خیلی تلاش کردم

بچه تا زمانیکه شیرمیخوره خوابش منظم نمیشه

جدی میگین؟یعنی اذیتش نکنم؟طفلی از شهریوره من دارم رکش کار میکنم مامانم دیگه دعوام کرد گفت داری به اعصابش فشار میاری بذار ۱۸ ماه یا ۲ سال تنظیم میشه

چقدر خوب پسر منم رو رواله قشنگ میخوابه  فقط ساعتاش اینجوریه

صبحها به موقع بیدارش کن بعد از ظهر هم میخوابه اگه نخوابید اشکالی نداره اصرار نکن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شما تا حالا با کسی مشورت کردی؟منم خانواده همسرم و دوستام بهم استرس میدن آخه نشده واقعا  من خیل ...

ن مشورت نکردم من بحال خودش گذاشتم هر وقت میخواد بزاره بخوابه بچه هست بزار راحت باشه رشدش که میگی عالیه

صبحها به موقع بیدارش کن بعد از ظهر هم میخوابه اگه نخوابید اشکالی نداره اصرار نکن

بله امتحان کردم اما‌ انقدر گریه میکنه هلاک میشه

کلا از اون مدلایی که خودش باید بیدار یشه..میدونین از نوزادیش همین بود من اصلا باهاش بیخوابی نکشیدم فقط دیر میخوابید

ن مشورت نکردم من بحال خودش گذاشتم هر وقت میخواد بزاره بخوابه بچه هست بزار راحت باشه رشدش که میگی عال ...

آره خداروشکر عالیه

راست میگی؟خدا خیرت بده بخدا انقدر بهم عذاب وجدان میدن 

انگار رباته که من بهش برنامه بدم اونم اجرا کنه

بله امتحان کردم اما‌ انقدر گریه میکنه هلاک میشه کلا از اون مدلایی که خودش باید بیدار یشه..میدونین ا ...

خب مجبور بودی بغلت نگهدار

آره خداروشکر عالیه راست میگی؟خدا خیرت بده بخدا انقدر بهم عذاب وجدان میدن  انگار رباته که من ب ...

اره بابا بزار خوش باشه فردا بزرگ میشه هزار تا مشکل یا وقتی مدرسه میرن باید زود بیدار شن بیچاره ها یا موقع کار رفتن بزار الانو خوش باشه

خب مجبور بودی بغلت نگهدار

بغلم‌نگه میدارم،بازی میکنم شعر میخونم میبرمش بیرون،خانه بازی که از سرش بپره ولی بازم میگه بذار بخوابم بعد اینجوری که بیدارش میکنم کل روز بهانه گیز و بداخلاقه که مامانم گفت هنوز بچه آمادگیشو نداره بیشتر به اعصابش فشار میاد