2777
2789
عنوان

توصیه های زنانه و یواشکی

279 بازدید | 6 پست

1_همیشه حتی اگر خانه دار هستید یک پولی پس انداز داشته باشید و همیشه ببرای کوچیک ترین چیزا و ارزون ترین چیزا چشم به شوهرتون نبندید.                                                                                                                                                             2_هیچوقت توی صحبت با همسرتون با غرور سفت و سخت و از بالا به پایین رفتار نکنید . گاهی باید توی لحظه بگید باشه و بعد داستانو طوری که خودتون میخواید پیش ببرید                                                                                                                                                                                                                                               3_سر هر اتفاقی خانواده همسر و خودتونو دخیل مشکلاتتون نکنید مخصوصا خانواده همسرتونو.                                                                                                                                                                                                                                    4_نسبت به رابطه همسرتون با دوستان و خانوادش حساسیت بیش از حد نشون ندید حتی اگر ناراضی هستید همسرتونو از خودتون دور نکنید اینجوری و  برعکس با سیاست روابطتتونو کنترل کنید.                                                                                                                                                                                                                     5_هیچوقت هیچوقت خونتونو ترک نکنید مگر اینکه واقعا و تحت هیچ شرایطی قصد برگشت نداشته باشید!                                                                                                                                                                                                                      6_اگر از همسرتون ناراضی هستید ازش بخواد با عذرخواهی و قول اینکه تکرار نمیکنه از دلتون دربیاره ... نه با گل و کادو خشک و خالی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده  

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

الان من سر روابطشون با خانواده عموش ناراحتم چون دختره قبلا میخواس شوهرمو و اونام اینجوری ان ک خیییلی پرروان با هفت پشت غریبه ام بگو بخنددارن و اگه بتونن میشینن تو بغل طرف یکی ب من بگه چیکار کنمچند روزه با شوهرم دعوا داریم 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

چیشده جدیدا ازاین تاپیک های نصیحت کننده زیادشده

همه مشاور شدن هاا

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من سر روابطشون با خانواده عموش ناراحتم چون دختره قبلا میخواس شوهرمو و اونام اینجوری ان ک خیییلی ...

عزیزم بخاطر دیگران رابطتو با شوهرت بهم نزن ازین چیزا توی خانواده ها زیاده محکم زندگیتو بچسب و خونتو گرم نگه دار به مرور زمان کمرنگ میشه

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
چیشده جدیدا ازاین تاپیک های نصیحت کننده زیادشده همه مشاور شدن هاا

فکر کنم اگر تاپیک خیانت همسر و شکایت از جاری میزدم خوشحال میشدید.  

فکر کنم اگر تاپیک خیانت همسر و شکایت از جاری میزدم خوشحال میشدید.    

نه کلا گفتم جدیدا زیادشده این تاپیکاراجب خب بدش ک چیزی نگفتم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن