2789
ازش شماره میگیرم انشاالله مشکل شماهم حل میشه

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل خانوم برادر شما رو دارم شوهرم خونه و زندگیشو از من و بچه هایش جدا کرده پدرش از دستش دق کرد اهواز پیش یه خانومی باطل سحر گرفتم و این خانوم دقیقا مشخصات زنی که این طلسمو کرده بودو گفت و درست بود یه مدت برگشت ولی دوباره همون شد اون خانوم گفت دعایی گرفتن که از خانوادش جداش کنم همسر من بهترین برادر دنیا بود ولی کاری کردن که خواهرانش الان آرزوی مرگشو میکنم تو رو خدا عزیزم شاید قسمت بود امشب اتفاقی این تاپیک و ببینم شماره ی این بنده ی خدا رو به منم بده تا منم دشمن شاد نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل خانوم برادر شما رو دارم شوهرم خونه و زندگیشو از من و بچه هایش جدا کرده پدر ...

سلام نمیدونم دادن شماره درسته یا نه میترسم برید برای یه نفر دعا بگیرید زندگیش خراب بشه نرید سمت دعا خیلی سنگین و بده بسپر به خدا انشاالله درست میشه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
سلام نمیدونم دادن شماره درسته یا نه میترسم برید برای یه نفر دعا بگیرید زندگیش خراب بشه نرید سمت دعا ...

سلام عزیزم 

میشه لطفا درخواستمو قبول کنید ، شمارشو بدید به من خواهشا ؟ منم برای باطلی میخوام و لطف کنید بهم کمک کنید 🙏