2777
2789

خانوما چجوری برای زمینتون مجوز ساخت گرفتید؟

زمینتون چند متر هس؟

وام گرفتید یا نه؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

می‌رسد شهرداری در خواست ساخت میدید کارشناس میاد بازدید و برگ بازدید رو بهتون میده و شما کارهاش رو توی شهرداری انجام میدیدو شهرداری برای نقشه شما رو به نظام مهندسی معرفی می کنه بعد از آماده شدن نقشه اونو میارید شهرداری  و پاسخ استعلام ادارات رو میارید و هزینه ها رو پرداخت می کنید شهرداری هم طبق قانون به شما مجوز و پروانه ساخت 

کاربر آقا

میری شهرداری اونجا براساس تراکم بهت میگن چقدر میتونی بنا روی زمینت بسازی بهت فیش جواز میده پرداخت میکنی بعدش یا نقشه ای ک مهندس شهرداری برات کشیده اجرا میکنی یا خودت نقشه ای میدی برات بکشن ک شهرداری تایید کنه خلاصه شروع به کار میکنی...

البته چندتا اداره دیگه هم میفرستنت اما اصلیش همون شهرداریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌رسد شهرداری در خواست ساخت میدید کارشناس میاد بازدید و برگ بازدید رو بهتون میده و شما کارهاش رو تو ...

خب عزیزم ما زمینمون رو فقط میخایم ۸۰ مترو بسازیم.آیا بعد اینکه مجوز صادر کردن هم میان بازدید ؟گیر نمیدن بگن چرا زیر ۱۵۰ متر ساختید؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
میری شهرداری اونجا براساس تراکم بهت میگن چقدر میتونی بنا روی زمینت بسازی بهت فیش جواز میده پرداخت می ...

عزیزم میگن زیر ۱۵۰ متر مجوز نمیدن که

خب عزیزم ما زمینمون رو فقط میخایم ۸۰ مترو بسازیم.آیا بعد اینکه مجوز صادر کردن هم میان بازدید ؟گیر نم ...

شما باید طبق مجوز بسازید و موقع ساخت مهندسین ناظر روی ساخت و ساز نظارت می کنند و باید حتما آیین نامه رو رعایت کنید وگرنه کار شما رو متوقف می کنند

کاربر آقا
شما باید طبق مجوز بسازید و موقع ساخت مهندسین ناظر روی ساخت و ساز نظارت می کنند و باید حتما آیین نامه ...

آخه چندتا کارشناس بهمون پیشنهاد دادن که وقتی مجوز گرفتید هرچند متر خواستین بسازید.ینی دروغ میگن؟نمیشه ساخت؟

کی گفته؟؟؟ زمینتون چندمتر؟ میخواین چی بسازین؟

کارشناس گفته

۱۰۰متره

خونه

زمین تون کجاست مگه توی بافت شهری نیست

عزیزم اطراف شهره.تقریبا میشه گف تو روستا

عزیزم اطراف شهره.تقریبا میشه گف تو روستا

توی روستا اگه مجوز می خواهید باید از طریق دهیاری اقدام کنیدو بنیاد مسکن اگه وام می خواهید بگیرید باید طبق نقشه و دستور مهندس ناظر بسازید وگرنه باید  بایدببینید بقیه همسایه ها چه کاری انجام دادن

کاربر آقا