2777
2789
عنوان

شوهری که یه روز حرف نمیزنه یه روز خوبه چشه؟ مریض روانیه آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست

مثلا خواهرش بهش زنگ میزنه بیا بچمو ببر کلاس یا فلانجا عین تاکسی سرویس باهاش برخورد میکنن بعد رو ترش میکنه بامن انگار خانواده منو میبره میاره گفتم عصبانی هستی چرا رو من خالی میکنی به خودشون بگو

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین مشکلش چیه چون مشخصه دنبال محبتته مشکلتونو حل کنید تابینتون سردی نیومده

خودش نمیخواد من اصلا از این رفتارای عجیب غریب ندارم انگار بچه است 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برن گمشن بخدا دیگه بمیره هم ناراحت نمیشم اینقدر رفتارای زننده داره

من ک آرزوم مردن شوهرمه چون کلا ب درد هیچ کس نمیخوره ب هیچ چیزم اعتقاد نداره،نه خدا ،نه وجدان نه اخلاق هییییچی خیانتکارم هست و هزارتا اخلاق بد دیگه ک فقطططط یکیش کافیه برای متنفر شدن من .منتها شرایط طلاق ندارم رابطه مونم خودش قطع کرده

خدا نکنه ولی تو هم به فکر خوشیهای خودت باش... البته خیلی سخته من هنوز سختمه

نمیشه واقعا رو اعصابمه امروز ولش کردم باپسرم رفتیم کتابفروشی و خرید واینا ولی بازم ته دلم ناراحت بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ک آرزوم مردن شوهرمه چون کلا ب درد هیچ کس نمیخوره ب هیچ چیزم اعتقاد نداره،نه خدا ،نه وجدان نه اخلا ...

خدا خودش حق ماهارو بگیره من که فقط بخاطر بچه هام موندم چون میدونم بدون من تباه میشن دیگه سپردم به خدا ک حقمو بگیره من ک زورم نمیرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه واقعا رو اعصابمه امروز ولش کردم باپسرم رفتیم کتابفروشی و خرید واینا ولی بازم ته دلم ناراحت بود ...

من بعد ده سال یاد گرفتم بدون اون سرگرم و شاد باشم البته خیلی هم موفق نبودم ولی دیگه نمیخوام تغییرش بدم‌چون فقط خودم عذاب میکشم. مردها بی خیالن، شب تا صبح وقتی بخاطر کاراش بیدار بودم گریه میکردم سرشب تخت میگرفت میخوابید ریلکس

من بعد ده سال یاد گرفتم بدون اون سرگرم و شاد باشم البته خیلی هم موفق نبودم ولی دیگه نمیخوام تغییرش ب ...

خدا خودش جوابشونو بده اصلا غیرقابل تحملن یه روزی باید حساب پس بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برن گمشن بخدا دیگه بمیره هم ناراحت نمیشم اینقدر رفتارای زننده داره

بخدا آبجی میگم من تو بابام که از لحاظ ریس  شبعه بانکهوقتی میمومد از سرکار آنقدر خسته میشد وقت سر خاروندن نداشت بعد چند مدت سکته کرد مادرم ولش کرد بابامو و خداشاهده تمام کار های بابا من انجام میدم قدر مرد زندگی بدون