اصلا نمیفهمم چشه مثلا دنبال یه بهانه است ک دعوا راه بندازه میگه فلان لباسم تمیزه فلان جورابم و......غذا چایی و.. وقتی هیچی واسه گیر دادن نداره پُرمیشه با روی ترش حرف نمیزنه حالم بهم میخوره از رفتاراش
مثلا خواهرش بهش زنگ میزنه بیا بچمو ببر کلاس یا فلانجا عین تاکسی سرویس باهاش برخورد میکنن بعد رو ترش میکنه بامن انگار خانواده منو میبره میاره گفتم عصبانی هستی چرا رو من خالی میکنی به خودشون بگو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ک آرزوم مردن شوهرمه چون کلا ب درد هیچ کس نمیخوره ب هیچ چیزم اعتقاد نداره،نه خدا ،نه وجدان نه اخلاق هییییچی خیانتکارم هست و هزارتا اخلاق بد دیگه ک فقطططط یکیش کافیه برای متنفر شدن من .منتها شرایط طلاق ندارم رابطه مونم خودش قطع کرده
نمیشه واقعا رو اعصابمه امروز ولش کردم باپسرم رفتیم کتابفروشی و خرید واینا ولی بازم ته دلم ناراحت بود ...
من بعد ده سال یاد گرفتم بدون اون سرگرم و شاد باشم البته خیلی هم موفق نبودم ولی دیگه نمیخوام تغییرش بدمچون فقط خودم عذاب میکشم. مردها بی خیالن، شب تا صبح وقتی بخاطر کاراش بیدار بودم گریه میکردم سرشب تخت میگرفت میخوابید ریلکس
بخدا آبجی میگم من تو بابام که از لحاظ ریس شبعه بانکهوقتی میمومد از سرکار آنقدر خسته میشد وقت سر خاروندن نداشت بعد چند مدت سکته کرد مادرم ولش کرد بابامو و خداشاهده تمام کار های بابا من انجام میدم قدر مرد زندگی بدون