2777
2789
عنوان

درد دل...

129 بازدید | 11 پست

من یه دوره مربی گری دارم شرکت میکنم که کلاسای تئوریش حدودا 10 روزه...

تاامروز کلاسا و اساتید عالی بودن اما امروز یه استادی داشتیم که خیلی مسخره میکرد...میگفت شوخی میکنما اما قشنگ طرفو میکوبید و تمسخرش میکرد...

امروز خیلی منو مسخره کرد و همش میگفت تو بااین شکل و قیافه به درد مربی گری نمیخوری اخلاق نداری موفق نمیشی و فلان...خیلی تحقیرم کرد کلا...

منم برای اینکه خجالتی ام و تو جمع های نااشنا نمیتونم حرف بزنم و از طرفی تو یه جمع ترک زبانم که خودمم ترکی حرف زدنم افتضاحه و فارسی حرف زدنی ام محلم نمیذارن هرچی گفت جوابشو ندادم و فقط سکوت کردم ولی الان خیلی دلم شکسته و ناراحتم...حتی باورتون نمیشه کلا از شغلی که اینجوری عاشقش بودمم دلسرد شدم...

همسرم دلداریم میداد اما من هنوزم آروم نشدم...ای کاش اینقدر ضعیف نبودم که اینجوری تو تنهاییم بشینم گریه کنم💔

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
بلانسبت شما  چقدر بی شخصیت بوده

نمیدونم چطور بعضی ادما دلشون میاد یکیو اینطوری تحقیر کنن بدون ذره ای عذاب وجدان یا ناراحتی...اما نمیدونن چه زخمی به دل آدما میزنن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی اسکل نشو که 

بخاطر این آدم بی ارزش که معلوم نیست خودش مال کدوم دهاته دست از آینده و موفقیت شغلیت بر میداری از علاقت دست نکش دخترررر

اون یارو خودش قبلا اینجوری کوبنده شده بخاطر همین داره سر بقیع در میاره تو پول میدی میری یاد میگیری محتاج اون نیستی پس هر چی گفت از این ور بگیر از اون ور بده بیرون برات مهم نباشه 

بعدشم تو وقتی از خودت خجالت نکشی و اعتماد به نفس داشته باشی کسی جرعت نمیکنه به تو چیزی بگه 

چون خودت اعتمادتگ به نفست پایین هر کسی هر چی میگه زود بهت برمیخوره و دلت میشکنه اینو بدون از هیچکس هیچی بعید نیست 

محکم باش و بیخیال 

بعدشم این سری گذشت ولی سری بعدی دیدی داره بهت گیر میده و زیاد از حد داره مرز و رد می‌کنه باهاش خیلی آروم برخورد کن 

ببخشیدا ولی اسکل نشو که  بخاطر این آدم بی ارزش که معلوم نیست خودش مال کدوم دهاته دست از آینده ...

چون تو شهر غریبم و هیچ کیو نمیشناسم خیلی خجالتی و کم رو شدم قبلا اینطوری نبودم اصلا...اونم اینو میدید و از سکوتم نهایت استفاده رو میبرد...از سکوت خودم لجم گرفته الان دوساعته اومدم خونه میخوام اماده شم برم سر تمرین ولی از بس گریه ام میاد که اصلا نمیتونم به کارام برسم❤️

ببخشیدا ولی اسکل نشو که  بخاطر این آدم بی ارزش که معلوم نیست خودش مال کدوم دهاته دست از آینده ...

ممنونم بایت حرفات رفیق خوب❤️

نمیدونم چطور بعضی ادما دلشون میاد یکیو اینطوری تحقیر کنن بدون ذره ای عذاب وجدان یا ناراحتی...اما نمی ...

داشتن غرور کاذب،خودشیفتگی بالا، 

بعضی اوقات هم مریض هستند، سادیسم 

شخصی که از اذیت و تحقیر دیگران خوشحال میشه

ولی نمی دونه که چند روز بعد قطعا شخصی، آنچنان تحقیرش کند که نتونه جواب بده ،یک ضرب‌المثل هست که میگه:

دست بالای دست بسیار است 

موفق باشید 

داشتن غرور کاذب،خودشیفتگی بالا،  بعضی اوقات هم مریض هستند، سادیسم  شخصی که از اذیت ...

ممنونم از دلداریتون...همین که یکی منو میخونه و میفهمه و ابراز هم دردی میکنه برام قابل احترام و باعث خوشحالیه و باارزشه...❤️

چون تو شهر غریبم و هیچ کیو نمیشناسم خیلی خجالتی و کم رو شدم قبلا اینطوری نبودم اصلا...اونم اینو میدی ...

خودت انتخاب میکنی دختر ضعیفی باشی یا قوی 

آدم تو‌سر بخوری باشی یا نه 

زندگیتو بخاطر دیگران تلخ کنی و عقب بیفتی یا نه 

از هیچکس خجالت نکش 

تو این دنیا که همه گرگر شدن خجالت معنی نداره 

خودت انتخاب میکنی دختر ضعیفی باشی یا قوی  آدم تو‌سر بخوری باشی یا نه  زندگیتو بخاطر دیگر ...

درست میگی حق با توعه همسرمم همینارو بهم میگفت...ممنونم ازت بابت حرفای خوبت❤️