2777
2789

امروز ساعت ۷ وقت دارم دوباره خدایاچکارکنم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
عزیزم بخاطر چ مسئله ای مراجعه میکنی؟

ببین من یه چیزی از ذهنم میگذره همش باخودم کلنجارمیرم نکنه واقعی باشه دیگه خسته شدم جداازهزینه ام دکتره شرایطو براش تعریف میکنم خنده ش میگیره دیگه حالم ازهمه چی بهم میخوره 

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد 🥺 دعایی چیزی برات نگرفته باشن

نمیدونم بخدا همه دارن بهم میخندم دلم میخواد بلندشم داد بزنم بخدادست خودم نیست ولی کسی باورنمیکنه

ببین من یه چیزی از ذهنم میگذره همش باخودم کلنجارمیرم نکنه واقعی باشه دیگه خسته شدم جداازهزینه ام دکت ...

دچار وسواس فکری شدین عزیزم...هیچی اونقد مهم نیس ک بخواد اینطور درموندت کنه

دچار وسواس فکری شدین عزیزم...هیچی اونقد مهم نیس ک بخواد اینطور درموندت کنه

عزیزم الان دوساله میرم دکتر پس چراخوب نمیشم بخدابعضی وقتا میگم خدایا بکشم یاالزایمربگیرم راحتشم

یعنی نمیتونی واقعیت و خیال رو از هم تشخیص بدی ؟ یا میترسی فکرت به واقعیت تبدیل شه؟

ببین من میترسم به شوهرم خیانت کنم بعضی وقتامیرم خیابون فکرش میاد توسرم خودمم میدونم خیالاته ولی همش میاد توذهنم نکنه واقعیت باشه بخدا دیگه دلم میخواد سرموبکوبم به دیوار انقد مغزم گوجه گوجه میکنه

الهی عزیزم💔💔💔ای کاش پیش یه شخصی میرفتید متوجه میشدین

نمیدونم دیگه رسیدم به ته خط طفلک شوهرمم دیوونه کردم اون بیچاره ام مونده ازدست من

عزیزم الان دوساله میرم دکتر پس چراخوب نمیشم بخدابعضی وقتا میگم خدایا بکشم یاالزایمربگیرم راحتشم

تغییر اول از ذهن خودمون شروع میشه گلم..قرار نیس اتفاق بدی بیفته عزیزم.اروم باش

ببین من میترسم به شوهرم خیانت کنم بعضی وقتامیرم خیابون فکرش میاد توسرم خودمم میدونم خیالاته ولی همش ...

من تاحالا چند تا وسواس فکری مسخره داشتم که خیلی اذیت میشدم 

برای من راه درمان فقط افکار خودم بود! ذهن خیلی قدرت منده 

ولی نیاز به زمان داره 

فعلاام یه وسواسی گرفتم که دارم روش کار میکنم از دستش راحت شم

مثلا تو هم هر وقت این فکر امد سراغت مثلا میتونی بگی من که اینجور نیستم بی خیال  

و ایا واقعا این به وسواسه ؟ یا از سمت همسرت بی محبتی میبینی ؟ که این افکار میاد سراغت

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
تغییر اول از ذهن خودمون شروع میشه گلم..قرار نیس اتفاق بدی بیفته عزیزم.اروم باش

خیلی میترسم فکروخیالم واقعیت باشه کاش یه دوربین وصل بود بهم خودموهمیشه چک میکردم

من تاحالا چند تا وسواس فکری مسخره داشتم که خیلی اذیت میشدم  برای من راه درمان فقط افکار خودم ب ...

بخدا شوهرم نمونه س هیچی برام کم نمیزاره

بخدا همش میگم نکنه کسی توخیابون بامن قرار بزاره درصورتیکه میدونم کسیم نیست نه از کسی شماره ای دارم نه کسیومیشناسم نه اصلا ازکسی بجزشوهرم خوشم میاد بخدا به هرکی میگم بهم میخنده ولی من واقعا افکارم روانیم کرده