2777
2789

ما تو یه ساختمونیم. امروز مادرشوهرم سر قضیه ی یک خانواده ی دیگه ک میخواستن واسه پسرشون خانه بگیرند به من گفت به نظر من هم خونه جدا بگیرند خیلی بهتره 

چون آخرش بچه ها می‌خوان مستقل بشن اینطوری وابسته میشن مامان باباهاشون بعد سخته براشون از خانواده جدا بشند......

حالا من اون موقع هیچی نگفتم ولی الان ذهنم خیلی درگیره.

درست گفته منظورش اینه دلش نمیخواد شما برید 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ماهم همین مشکلو داریم موندیم خواست ...

دقیقا ...الان من یه برادر شوهرم دارم هنوز ازدواج نکرده اگه بعدا واسه اون خونه جدا بگیرند تازه قضیه فرق گذاشتن بین بچه ها ایجاد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز بدی نگفتن ک

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم همین مشکل رو دارم دوساله عروسی کردم روستا زندگی میکنم با اینکه خونم با مادشوهرم فاصله داره ولی هروقت بحث. رفتنم ب شهر میشه میخاد خودشو بکشه قشنگگگ حس میکنم سختشه اما جزعت نداره بگه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

الان از کار اومدم خونه شوهرم گفت سال دیگه بریم خونه مادرم اینا بمونیم گفتم ۶ ماه پیش دو ماه اومدن خون به جگرم کردن بمیرم هم نمیرم ،گفت هر چی تو بگی ،،با مادر شوهر بمونید بخدا مستقل نمیشید

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️

میگفتی درسته مادر جون ولی حتی اگه چن سال اول هم باهم باشن اشکال نداره .چون اولش جوونا نیاز به پشتیبان دارن.بعد یکی دوسال میتونن جدا خونه بگیرن .هم برا جوونا بهتره هم خانواده...چون زیادی کنار هم بودن تنش ایجاد میکنه