2777
2789

۱۴سال اختلاف سنی..رمز گوشی پنهانی خسیس بودن.نمیزاره جایی برم میگه تو مال منی فقط.الانم مامانم جرحی کرده نمیزاره برم دیدنش خستم‌کرده هیچ حسی ندارم ب زندگی..بخاطر بچه هام چیزی نمیتونم بگم..خوش بحال اونایی ک هرجور دوست دارن زندگی میکنن.۱۷سالع ک دلم برای خودم تنگ شده

منم باشوهرم ۱۵ سال فاصله سنی دارم همع شرایطی که گفتی منم دارم تازه چند تای دیگم روش تحقیر و توهین و فحش و کتک زور گویی و الکل خوری خساست و بد دل بودن و مشکل و دعوا شدید با خانوادم بازم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق گوهش ک درکم نمیکنه..ب همهمه چی گیر میده.حجابم خریدم لباسم خورد خوراکم

منو شوهرمم 14سال اختلاف سنی داریم 

من میرم سرکار به این قضیه اش کاری نداره 

ولی اخلاقش تنده 

یه بار گیر میده چرا چیزی میخری 

یه بار میگه چرا نمیخری من که همش نباید بگم بخر بخر   

اگه جدا بشی میتونی رو پای خودت وایسی؟ شغلی؟درامدی؟ خونه ای؟

ن هیییچی ندارم .شوهرم حتی نزاشته کلاس هنری برم..فقط آموزش رانندگی رفتم از بس گفت مربیت مرد واینا ولش کردم.انرژی منفی میده میگه میزنی کسی رو میکشی..پیرم کرده

ن هیییچی ندارم .شوهرم حتی نزاشته کلاس هنری برم..فقط آموزش رانندگی رفتم از بس گفت مربیت مرد واینا ولش ...

حالا بیرون از خونه بهت گیر میده،توی خونه بهت محبت میکنه؟ همه چی برای خونه فراهم میکنه؟

حالا بیرون از خونه بهت گیر میده،توی خونه بهت محبت میکنه؟ همه چی برای خونه فراهم میکنه؟

اره تقریبا.اما بازم هرچی خودش بخواد می‌خره.. خسسستم کرده..اصلا خشک مذهبی.میگه ب خانوادت محبت نکن اونا درجه ۳هستن

ن هیییچی ندارم .شوهرم حتی نزاشته کلاس هنری برم..فقط آموزش رانندگی رفتم از بس گفت مربیت مرد واینا ولش ...

از اول زندگی کاش مقاومت میکردی به حرفش گوش نمیکردی بد عادت نشه به گیر دادن و خائن بودنش ادامه نده

من دو سه ساله ازدواج کردم انقد محدودم کرده انقد گیر میده نمیذاره تنها هیچ جا برم اگه برم جایی مرد باشه که دیگه وایلاست حتی مغازه و همایش و اینا هم گیر میده.ولی من تسلیم نمیشم .همش بهش میگم چرا اینجوری میکنی حق نداری منو محدود کنی

به نظرت اخلاقش عوض نمیشه؟

اخه دوستام بعد از این که بچه دار شدن دیگه شوهرشون گیر نداد آزاد شدن