2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم درد زایمان بگیرتم

4250 بازدید | 46 پست

دیروز رفتم معاینه تحریکی گفت دوسانت دهانه رحم باز شده ولی دردی ندارم فعلا گف اسکات بزن منم روزی صدتا میزدم از قبل الانم میزنم یه کوچولو فقط درد دارم‌ چیکار کنم دردام شروع شه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

پله و پیاده روی طولانی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دوست من چهار پنج روز دو سانت بوددردش شروع نمیشد

دیروز بلاخره دردش شروع شد صبح زود رفت بیمارستان تا ظهر زایمان کرد

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست من چهار پنج روز دو سانت بوددردش شروع نمیشد دیروز بلاخره دردش شروع شد صبح زود رفت بیمارستان تا ...

عه خودشم کاری کرد یا نه فقط منتظر موند

عه خودشم کاری کرد یا نه فقط منتظر موند

کارش فقط پیاده روی و بالا پایین کردن پله بود

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

سلام گلم  دیشب خوابتو دیدم  یه پسررناز تپلی دنیا اوردی  اسمش امیر ارسلان   موهای زیادی داشت  پاهای تپل🤩🤩

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

سلام گلم  دیشب خوابتو دیدم  یه پسررناز تپلی دنیا اوردی  اسمش امیر ارسلان    ...

جدی ایشالا تعبیر بشه عزیزم 

فعلا سرش بالاس دعا کن امشب اینهمه ورزش کردم بیاد پایین وگرنه ۳ سانت بازم خاهر

جدی ایشالا تعبیر بشه عزیزم  فعلا سرش بالاس دعا کن امشب اینهمه ورزش کردم بیاد پایین وگرنه ۳ سان ...

چ تفاهمی گلم الان اومدم یهو نی نی سایت  یهو پیام دادی

شکر خدا گلم  بسلامتی زایمان کنی

تو رو خدا سر زایمان دعام کن🥺

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

چ تفاهمی گلم الان اومدم یهو نی نی سایت  یهو پیام دادی شکر خدا گلم  بسلامتی زایمان کنی تو ...

فداتشم عزیزم توهم با دل پاکت دعا کن تو همین دوشب فارغ شم 

فداتشم عزیزم توهم با دل پاکت دعا کن تو همین دوشب فارغ شم 

ایشالله حتما بسلامتی فارغ میشی  دوش آب گرم بگیر 

با دمنوش زعفرون و کاچی بخور