2777
2789

عزیزم قبل غذات سوپ بخور یا پودینگ دانه ی چیا تضمینی اشتهات نصف میشه

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من که رفته بود دکتر بهش گفت بعد ا دوتا لقمه یه دونه متفورمین بخور اشتهات کم میشه کلا سر میشی ولی خب تاثیر داشت اما ریزش مو هم داشت

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
عزیزم قبل غذات سوپ بخور یا پودینگ دانه ی چیا تضمینی اشتهات نصف میشه

من آنقدر عاشق سوپم اگه بذارن جلوم دور از جون ببخشید ولی مث گاو تا قابلمه رو تموم نکنم نمیرم عقب😂🙃

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
دانه چیا یه بار گرفتم گفتن بریز تو آب گرم قبل غذا بخور ولی نتونستم حالم بهم خورد پودینگش چه جوریه

تو گوگل انواع و اقسام داره بسته به سلیقت انتخاب کن واقعا خوشمزس حتما امتحان کن 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
من آنقدر عاشق سوپم اگه بذارن جلوم دور از جون ببخشید ولی مث گاو تا قابلمه رو تموم نکنم نمیرم عقب😂🙃

عزیز دلم دور از جونت و نوش جونت همش انرژی بشه بر بدنت منم خیلی دوس دارم و هروز کنار غذاهام سرو میکنم محاله یک روز سوپ نداشته باشم