2777
2789
عنوان

کسی بوده بدون دخول باردارشده باشه؟

423 بازدید | 18 پست

سلام ما عقدیم و روز پنجم پریودیم رابطه بدون دخول بدون استفاده از کاندوم یا هر چیز دیگه ای داشتیم لباسامون کامل خیس بوده پیش هم خوابیدیم چند ساعت و بعد از چند ساعت مجدد رابطه داشتیم الان یه هفته میگذره چند روزه من حالت تهوع عجیبی دارم اوایل صبح بیشتره اما کلا قطع نمیشه تو طول شبانه روز اما بالا نمیارم و زیر دلم تیر میکشه لکه بینی ام داشتم دوروز پیش امکان داره باردار شده باشم و به این سرعت این علایمو داشته باشم؟توروخدا جواب بدید خیلی نگرانم

امکانش هست 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیبی چک 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

والا چند وقت پی یکی اینو پرسیده بود ولی خب بهش گفته بودن آره ممکنه ولی فک نمیکنم اینطوری باشه اما مگه آدم اگه باردار باشه لکه بینی داره؟ 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
بیبی چک از چند هفتگی نشون میده؟ ما بی احتیاطی کردیم میترسم

تتایپک‌های منو ببین مثل شما انقدر استرس داشتم الان ده روزه گذشته پریود نشدم.

چندساعت پیش زدم منفی بود خیالم راحت شد‌

از هفت روز ب بعد نشون میده.