2777
2789
عنوان

بچم مرد دیگه خانوما کسی چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااره منم کلیپشودیدم درست کردم باورم نمیشداینقدسریع جواب دادحتی بهترازشربت سرفه هلث اید

حالا شانس پرتقال تموم کردم سفارش بدم بیارن درست کنم اگه جواب میده واقعا 

عزیزم یه چیزی بهت معرفی میکنم اگه بچت خوب شد  تا آخر دعام میکنی  یه کرمی هست داروخانه یا ...

ویسک یا ویکس

اوت؟

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
ویروسه؟ 

بله متاسفانه کروناست همه اعضای خونه میگیرن یکی کمتر درگیر میشه یکی بیشتر، راهشم اینه که همین که متوجه شدید مریض شدید درمان رو شروع کنید اونم با قرص و شربت آزیتروماسین  تا بیماریتون پیشرف نکنه

خب خواهرمن پس چیکارکنی هرچی میگیم میگی نمیخوره دیگ پرتقالوک همه میخورن شربت نیس ک مزش تلخ باشه

بچه داری ؟بچه ها خیلی بدقلقن . همه دنیارو پراز کنی از ویتامین دقیقا اون چیزی که باید لب نمیزنن 

عزیزم اصلا نگران نباش دوره ش باید بگذره دوهفته ای طول میکشه دارو هاشو بده کنار داروهاش شربت آزتروماس ...

بخدا خسته شدیم خودموشوهرمم مریض شدیم خودم که هنوزم بیحالم کلیم کارو زندگی داشتیم بابد میرفتم شهرستان از زندگی افتادیم بدبخت شدیم

موضوع اینه بد غذاس هیچی نمیخوره الانم که مریضه میل نداره اصلا هرچیم دوست داره باز نمیخوره من خودمم م ...

من مریض شدنی دچار سرفه های شدید میشد م چند هفته شاید  ماه هم طول می کشید تا خوب بشم  از وقتی که این روش فهمیدم معجزه شده انگار  سریع خوب  خوب میکنه  مخصوصا برا گلودرد  آب رو آتیشه

خب خواهرمن پس چیکارکنی هرچی میگیم میگی نمیخوره دیگ پرتقالوک همه میخورن شربت نیس ک مزش تلخ باشه

پرتقالو نارنگی لب نمیزنه دهنش میکنم عق میزنه مگه میجوئه بعد تف میکنه نمیتونه قورت بده اینقدر حرصم میده حالا اینو خوب باشه بزور بهش میدم بخوره