2777
2789
دختر من ۳ سالشه فضولی میکنه داداشش که ۷ ماهشه اذیتش میکنه دعواش میکنم قهر میکنه میره بعد میاد کنارم ...

گیس بریده چند چنده 

فقط واسه خاطر خوراکی اومده بهت گفته ببخشید ها 🤣🤣🤣🤣

یه گاز اطرف من بگیرش  خدا حفظشون کنه بچه هاتو

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دوستم کیوت ترین موجود دنیاست🥺

دوقلو ان، گیس و گیس کشی هاشون بماند، اون روز دوستم میگه پسرم بهم گفت جولاب خلسیم تجاست؟😍

منم گفتم همونجا میگه مامان همونجا کجا بعد میگه منم حوصله نداشتم گفتم همونجا ، میگه شب واسه پختن شام دنبال کفگیر چوبین بودم هرچی گشتم پیدا نشد فهمیدم کار اونه گفتم پسرم نمی‌دونی کفگیر چوبی کجاست میگه می‌گفت همونجا ( به تلافی جوراب خرسی هاش کفگیر رو قایم کرده بوده) خلاصه میگه بالاخره گفتم ببخشید مامان باید میومدم جوراب خرسی هات رو پیدا میکردم ، بعد میگه بالاخره اومد کفگیر رو تحویل داد😅

بچه دوستم کیوت ترین موجود دنیاست🥺 دوقلو ان،  گیس و گیس کشی هاشون بماند، اون روز دوستم میگه پس ...

اوه از این باید ترسید هااااا🤣

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
گیس بریده چند چنده  فقط واسه خاطر خوراکی اومده بهت گفته ببخشید ها 🤣🤣🤣🤣 یه گاز اطرف من بگی ...

آره دیگه سیاستشه   حالا باشم خوراکه میخره میاره من بهش میگم به من بده میگه برو به بابا بگو برات بخره من نمیدم ماله خودمه   ..ممنونم عزیزم مرسی سلامت باشید  

چند وقت پیش مهمون داشتیم پسر کوچولوم اومد تو پذیرایی. باباش داشت شیرینی تعارف میکرد در اومد گفت این شیرینیا معمولا خیلی گرونن چرا از اینا خریدی یه چیز ارزونتر میخردی . وای منو بگو مردم از خجالت مهمونا از خنده 

اوه از این باید ترسید هااااا🤣

خیلی‌ دوستش دارم 🥺

انقدر هم لپ داره بلا🥺💚

ولی نمیزاره دست به لپش بزنی میگه تادو(کادو)، اول باید بهش کادو بدی بعد به لپش دست بزنی😂 

بچه چه ازدواجیه😂

آره خخخ

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟