بعد به مامانش میگه من ازدواج کردم خاله فاطمه رو دعوت نکن
هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚 ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
پسر من دیشب سرسفره میگفت گردن مرغ عاشق منه منظورش این بود که من عاشق گردن مرغم،یروزم رفتم آزمایش قندوچربی بدم میگفت مبارکه حالادختره یاپسر،گاهی یه حرفایی قلمبه ای میزنه من شوکه میشم
به خالم اصرار میکنه بهم چاقو بده میخوام اسبتب بازیمو درست کنم
خالمم میگرده یک چاقو کند رو بهش میده
میره دستشو زخم میکنه برمیگرده به خالم با همون زبون بچگانش میگه تقصیر توی تو نمیدونی من بچم نباید چاقو بدی بهم😐💔
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
نینی من خیلی کوچولوعه.بی صبرانه منتظرم زبون باز کنه ببینم چیا میگه.🥺🤏🏻
وای قشنگترین قسمتش اونجاست که زبون باز میکنه،میاد گولت بزنه ازت خوراکی بگیره😅
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /