2777
2789
عنوان

فقط بخاطر خودم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 28067 بازدید | 1808 پست
السلام علیک یا صاحب الزمان اللهم عجل لولیک الفرج سلام عزیزم ،ممنون از مهربونیت من هم به نیت دل ...

فدات قشنگم ♥️

ممنون از لطفت مهربون 🙏😍

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

اتّحادما_رمزِظهـور#  

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

اللهم عجل لولیک الفرج 

@pariiiiiiiiiiiii     @anahid1378     @gomnaam     @janan_2 ...

ممنونم قشنگم لطف کردی

درود بر تو هنگامی کـه بر می خیزی

درود بر تو هنگامی کـه می‌نشینی

درود بر تو هنگامی کـه قرآن می‌خوانی

درود بر تو هنگامی کـه نماز می‌خوانی

بیش از این چشم بـه راه مان نگذار…

اي صاحب زمان، اي منجی عالم…

اللهم عجل لولیک الفرج

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین