mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 عنوان اگه ازترم بهمن برم دانشگاه ممکنه باترم قبلیا هم کلاسی بشم؟ 60 بازدید | 4 پست دانشگاه پیام نور. مثلا بااونهایی که ازپارسال میرن دانشگاه کلاسام باهم بیفته ؟ من ترم اولم . 1402/10/19 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9360 اگه درسی رو افتاده باشند ممکنه ولی پیام نور گمون نکنم کسی بیفته تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
mandanakhazraei مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3228 اگه درسی رو افتاده باشند ممکنه ولی پیام نور گمون نکنم کسی بیفته عه چرا پیام نور کسی نمیفته حالا من میخوام برم بعدمیترسم نتونم پاس کنم درسارو ووقتم هدربره
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9360 عه چرا پیام نور کسی نمیفته حالا من میخوام برم بعدمیترسم نتونم پاس کنم درسارو ووقتم هدرب ... همه امتحانا تستیه منبعم که استاد میده برا چی بیفتی 😐 من دولتی ام استادا عقده ای تشریف دارن منبع رو میخونی سوال از ناکجا آباد میاره همشو تشریحی تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚