2777
2789

دوس دارم گوشیم و از حالا تا کنکور خاموش کنم کلن

فقط یه شاد و توی تبلتم داشته باشم که نیازه برای ارتباط با مشاورم و مدرسم 

چجوری این کارو کنم ؟؟؟؟

خیلی معتاد گوشی شدم

یک روز دستم نباشه انگار یه چیزی کمهههه 

بخدا گوشیم هست هیچچچچچی نمی خونممممم

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادو بریز روگوشی مامانت گوشیوحاموش کن بده دست یکی از فامیلات خواهرت 

میدم دست خانوادم 

نمی تونم شاد و توی گوشی کسی بریزم 

دوستام پیام میدن اونجا یکی ببینه بدبخت میشم 😂😂

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

همین حالا بکوبونش به دیوار و تمام

بعدش دیگه تا آحر عمررررر بی گوشی میمونم😂😂😂

بده به داداشت از جا هندزفریش بشاشه توش بره پی کارش گوشی کلا ادمو از زندگی و برنامه میندازه

منی که داداش خواهر ندارم چی بگم ؟😂😂

دکمه کنار گوشیو بزن یه چند لحظه نگه داری خاموش میشه

مشکلم اینه تا کنکور می‌خوام بزارم کنار برام سخت و چجوری این اعتیاد و ترک کنم؟

منی که داداش خواهر ندارم چی بگم ؟😂😂

خودت یکاریش بکن بسوزه خاموش کنی میگی ایواای الان ممد پیام داده بزا روشن کنم جوابشو بدم بعد خاموش کنم باز میکنی میبینی ممد نوشته کدوم گوری چند وقته ما دیگه نمیتونیم ادامه بدیم کات میبینی پهوووو بابا احساساتم بفنا رفت درس کیلو چنده بعدشم استوری تنهایم در انتظار مرگ😂🤦‍♂️

والا من خودم دنبال راهکارم خیلی بده عادت کردم به گوشی

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

کم کم یهو ک نمیشه 

معتادم بخوان ترک بدن کم کم دز موادشو کم میکنن

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره
خودت یکاریش بکن بسوزه خاموش کنی میگی ایواای الان ممد پیام داده بزا روشن کنم جوابشو بدم بعد خاموش کنم ...

خداروشکر ممد ندارم خیالم راحت 😂😂 دمت گرم خیلی باحال گفتی 😂🤍

والا من خودم دنبال راهکارم خیلی بده عادت کردم به گوشی

به بابات یا داداشت شب شربت نبات بده یه پارچ بخورع قشنگ بزار تا صبح مثانش پر بشه گوشیو بده بهش درست از جا هندزفریش بشاشه توش طوری که اسیدش قشنگ تاچ گوشیو منفجر کنه