2777
2789

ما دو تا عروسیم در خونمون روبه روی هم باز میشه جاریم ۲ سال ازدواج کرده مادرشوهرم یکسره خدمات رسانی میکنی اکثرا ۹۰ درصد مواقع با اینکه جاریم غذا میپزه براش غذا میبره و چون دوتا واحد کنار همیم کاملا صداش میاد چند وقت پیش گفت دلم فسنجون میخواد ای کاش برام میپختی من امروز فسنجون پختم بهشم نگفتم میخواستم اماده کنم براش ببرم دوباره صداش اومد که غذا برا جاریم اینا اورده بود اصلا لجم گرفت به نظرتون براش ببرم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ، خودت بخور عشقم

چون غذا داره ، میزاره یخچال ، موندگی که شد میخوره میگه چه دستپخت بدی داری ☺

هروقت برات چیزی آورد ، ظرف مالی‌اش رو با فسنجون پر کن ، براش ببر

🌸 هر سقوطی پایان نیست 🌸

نه دیگه هم شما ببری هم مادرشوهر چخبره بعدشم ب مادرشوهرش گفته شما بخوای بپزی دفعات بعدیم ممکنه ب شما ...

نه مادر شوهرم به من گفت برام بپز اما مادرشوهرم داعم غذا برا جاریم میبره بدون اینکه یک بار تعارف کنه به ما هم بده