یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دهم؟شوخی میکنی؟رااااحت میرسی رااااحت من بدبخت دوازدهمم :)
خب با مدرسه صحبت کردم که فقط برم امتحان بدم و مدرسه نرم و از بهمن روزی ۱۰ تا ۱۵ ساعت بخونم تو ماه اول هم نصف دهم تموم کنم وبعدش مرور و در کنار اینکه دهم تموم کنم و مباحث دهم کنکوری بخونم و بعد مرور کنم
تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
دیقا ولی باید برای نهایی اندازه دانش آموز تیزهوشان بلد باشم سوالاتشونو حل کنم و.....
نه بابا کی گفته من امسال نهایی دادم کتاب رو دقیق بخون سر کلاس هم حتما گوش بده خصوصا دروس عمومی بهت قول میدم بهترین نتیجه رو میگیری نهایی از کنکور خیلی راحتتره
نه بابا کی گفته من امسال نهایی دادم کتاب رو دقیق بخون سر کلاس هم حتما گوش بده خصوصا دروس عمومی بهت ق ...
امتجانس های ما اینجوری تیست عیر انتفاعی اکثر سوالاش سطح بالا هست مثلا امتحان فیزیک داشتم نصف سوالات از کنکور بود معلما میگن نهایی همبن جورییه اکثرا سوالات کنکور رو از حالت تستی تشریحی میکنن و جواب میخاین
تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت