2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه درسو رها کنم و دیقه نودی باشم 

عزیزم انقد غولش کردین نیست

ربطی به دقیقه نودی نداره

مشاوره م سال اخر تابستون شروع کرد رتبه ۶۵اورد

از همین الان فشار و حتی بعضیا از یاد میرن

دهم؟شوخی میکنی؟رااااحت میرسی رااااحت  من بدبخت دوازدهمم :)

خب با مدرسه صحبت کردم که فقط برم امتحان بدم  و مدرسه نرم و از بهمن روزی ۱۰ تا ۱۵ ساعت بخونم تو ماه اول هم نصف دهم تموم کنم  وبعدش مرور و در کنار اینکه دهم تموم کنم  و مباحث دهم کنکوری بخونم و بعد مرور کنم 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

عزیزم انقد غولش کردین نیست ربطی به دقیقه نودی نداره مشاوره م سال اخر تابستون شروع کرد رتبه ۶۵اورد ...

مامانم میگفت اگه  از تابستون میخوندی به جای تراز  تقربیا ۵هزار تراز ۷ هزار به بالا داشتی و نمرات مدرستت بجای ۱۵و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ بالای ۱۸ بود

باید از الان بخونی چون نهایی دارین ولی کارشما راحت تره چون از الان نهایی نمره خوب بگیری رو کنکورت تا ...

دیقا ولی باید برای نهایی اندازه دانش آموز تیزهوشان  بلد باشم سوالاتشونو حل کنم و..... 

دیقا ولی باید برای نهایی اندازه دانش آموز تیزهوشان  بلد باشم سوالاتشونو حل کنم و.....

نه بابا کی گفته من امسال نهایی دادم کتاب رو دقیق بخون سر کلاس هم حتما گوش بده خصوصا دروس عمومی بهت قول میدم بهترین نتیجه رو میگیری نهایی از کنکور خیلی راحتتره 

نه بابا کی گفته من امسال نهایی دادم کتاب رو دقیق بخون سر کلاس هم حتما گوش بده خصوصا دروس عمومی بهت ق ...

امتجانس های ما اینجوری تیست عیر انتفاعی اکثر سوالاش سطح بالا هست مثلا امتحان  فیزیک داشتم نصف سوالات از کنکور بود معلما میگن نهایی همبن جورییه اکثرا سوالات کنکور رو از حالت تستی تشریحی میکنن و جواب میخاین 

نه بابا کی گفته من امسال نهایی دادم کتاب رو دقیق بخون سر کلاس هم حتما گوش بده خصوصا دروس عمومی بهت ق ...

عمومبای ها راحته مخصوصا عربی و زبان و من هیچ مشکلی ندارم مشکلم اختصاصی هاس مخصوصا ریاضی

امتجانس های ما اینجوری تیست عیر انتفاعی اکثر سوالاش سطح بالا هست مثلا امتحان  فیزیک داشتم نصف س ...

حرفشون درست نیست میخوان بترسونن ولی شما بخون از اول سوال سطح بالا کار کنی سال آخر عادت میکنی به نفعته 

حرفشون درست نیست میخوان بترسونن ولی شما بخون از اول سوال سطح بالا کار کنی سال آخر عادت میکنی به نفعت ...

خدشون امتحان همین جوری میدن ولی میشه اعتراض کرو و نمره رو تغیر داد ولی نهایی نه

عمومبای ها راحته مخصوصا عربی و زبان و من هیچ مشکلی ندارم مشکلم اختصاصی هاس مخصوصا ریاضی

ببین ادبیات و عربی رو باید از اول خوب بخونی چون دوتادرس پایه ای هستن که اگه دهم نخونی زنجیروار یازدهم دوازدهم هم به مشکل میخوری 

ریاضی هم دقیقا همینطوره اگه میتوتی کلاس آنلاین ببین