2777
2789
عنوان

جاریم بهم گفت نون خور

692 بازدید | 36 پست

شوخی میکرد با شوهرم ک باید همرو شام بدی سور بدی و اینا شوهرم میگف نمیخوام تو همین حرفا یهو گف وقتی نون خور میاری در قبال دعوتا باید خودتم همرو یه شام مهمون کنی (تو عقدیم)برا همین میگف از بیرون بگیر بیار خونه مادرشوهر

بعد خیلی ناراحت شدم ب روی خودشم نیاورد عروس اوله تو خانواده نسبتا عزیز تره کلا خیلی حرفارو همیشه میزنه چون گسی چیزی نمیگ بهش ولی من واقعا خسته شدم از حرفاش ی وقتا واقعا ناراحت کنندس حالا تولد شوهرش امشبه . دیشب خونه مادرشوهر دعوت کرد کلیم بهم گف حتما بیا منتظرتونم دلم نیست برم از طرفیم برادرشوهرم فوقالعاده مرد خوبیه و شوهرم خیلی دوسش داره ن میخوام شوهرمو با داداششو ناراحت کنم ن دلم میخواد برم خونشون ب خاطر جاریم 

ب نظرتون چیکار کنم اگر نرم هم میدونم مادرشوهرمم حتی گلایه میکنه چون خیلییی دوسش داره 

میخوام متوجه بشه ک از حرفاش ناراحتم 

حساس نشو 

الکی دشمنی درست نکن

تو رو خدا بزار برسی بعد

شوخی هم سرتون نمیشه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو منم نون خورشوهرم هستم😂😂مگهنون خورکلمه بدی هست؟؟؟؟؟🤔

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بهتون گفت نون خور و شما فقط نگاهش کردین؟؟؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بهتون گفت نون خور و شما فقط نگاهش کردین؟؟؟ 

نه بزن و بکش راه مینداخت؟

تو رو خدا بفهمید که حرفاتون چقد تاثیر گذاره 

چرا جاری رو دشمن میدونید

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خو منم نون خورشوهرم هستم😂😂مگهنون خورکلمه بدی هست؟؟؟؟؟🤔

نه همچین زنایی دنبال دعوان که جدایی بندازن

خدا بده شانس والا من عروس اولم ازوقتی دومی نامزد کرده ینی انگار آسمون سوراخ شده و این افتاده پایین مادرشوهرم یجوری دنبالشه ک اصن نگم برات همینجور دورش میچرخه اصلا یجوریه ک نه من ونه حتی شوهرمم نمیبینه تازه ب منو شوهرم ک بزرگتریم بخاطراون غر غرهم میکنه.

حساس نشو  الکی دشمنی درست نکن تو رو خدا بزار برسی بعد شوخی هم سرتون نمیشه

این شوخی نیس از حد گذرونده توقع داره حتی چون از کوچیک ترم بچش هر کار میکنه من بدوعم همیشه هی میگ بچرو بیار ببر اینو بده بهش اونو بگیر دستوری صحبت میکنه در صورتی ک خودش بیکار میشینه حتی دسش بند نیست ک بگم حالا کار داره نمیتونه یا چایی میخواد شوهرش خودش نمیره نگاه میکنه سمت من تا من برم انگار توقع داره چون بزرگتره دیگ ما دوتا جاریم کلفتیشو کنیم