2777
2789

دوزادهم انسانی ام 

روزی ۷ ۸ ساعت درس می‌خونم و تست میزنم و برای امتحانات کلی نمونه سوال حل می‌کنم و زحمت می کشم ولی آخرش خیلی بخوام بالا بشم نمرم بشه ۱۵ یا ۱۶ 😭😭😭 حسرت ۱۹ و ۲۰ به دلم مونده 💔

انقدر که تلاش کردم و هیچی نشد به جایی نرسیدم واقعاً دیگه از درس خوندن و از هدفم متنفر شدم 😞😞😞 خیر سرم می‌خواستم مشاور یا روانشناس بشم ولی الان حتی یه درس ساده هم نمی‌تونم نمره خوب بگیرم 💔💔

اون وقت دوستام روزی چهار پنج ساعت بیشتر نمی‌خونن همه نمره ۱۸ و ۱۹ و من چی ؟؟؟؟ نمی‌خوام خودم با کسی مقایسه کنم فقط می‌خوام بگم با وجود اینکه تلاشم از بقیه بیشتره ولی نتیجه خیلی بدتری داره!! 

همه فکر می‌کنن درس نمی‌خونم!!

اما نمی‌دونن که من واقعاً می‌خونم ولی نمره‌هام پایینه

واقعا از این وضعیت خسته شدم و باعث شده دیگه انگیزه‌ای برای آینده و زندگیم نداشته باشم :((

چیکار کنم؟؟😔🥺

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

عزیزم با مشاور در میون بزار حتما درس خوندنت ی جا مشکل داره  و اینکه استرسی هستی؟

مشاور دارم اتفاقا ولی نتیجه ایی نداشته روی شیوه درس من 

استرسی ام هستم آره 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور دارم اتفاقا ولی نتیجه ایی نداشته روی شیوه درس من  استرسی ام هستم آره

استرست رو کنترل کن اونای که میخونن و نتیجه نمیگیرن بیشتر برای استرس هست 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 
استرست رو کنترل کن اونای که میخونن و نتیجه نمیگیرن بیشتر برای استرس هست 

وقتایی ام که استرس نمی گیرم ام این شکلی ام آخه 

چرا باید از بقیه بیشتر تلاش کنم و کمتر نتیجه بگیرم ؟😔💔🥺

وقتایی ام که استرس نمی گیرم ام این شکلی ام آخه  چرا باید از بقیه بیشتر تلاش کنم و کمتر نتیجه ب ...

ببین خوندنت ی مشکلی داره حتما 

منم زیست میخوندم اصلاااا نمیتونستم تست بزنم الان ی دو هفته روش خوندن زیستم رو عوض کردم از این رو ب اون رو شده تست زدنم 

تو هم فقط ب ی روش نخون و روش‌های متفاوت رو امتحان کن و آخرش که خوندی کل مطالب رو حتما بیا رو کاغذ برا خودت خلاصه برداری کن 

ببین خوندنت ی مشکلی داره حتما  منم زیست میخوندم اصلاااا نمیتونستم تست بزنم الان ی دو هفته روش ...

مرسی عزیزم😍😍

روش خوندنت چجوری مگه ؟

مرسی عزیزم😍😍 روش خوندنت چجوری مگه ؟

من قبلا از رو درس نامه خیلی سبز میخوندم بعدش کلا قاطی میکردم ب کتاب هم که اصلا توجه نمیکردم 😐

بعد الان میام متن کتاب رو ی روخوانی میکنم بعد با خودکار دقیق میخونم دور چیزای مهم دایر میکشم بعد هم ی بار دیه میخونم و هایلایت میکنم بعدش بار آخر خلاصه برداری میکنم 

قبلا متن کتاب کار میخوندم کلی طول می‌کشد الان هم سرعت رفته بالا هم تست زنیم بهتر شده