سرصبحی پیام داده شام اش بزار صبح بهش گفته بودم یک چیز الکی میزارم حال ندارم هرشب پلو خورش بزارم.بعد میگه اش ک اونقدر کار داره تازه موادشم باید برم بخرم
انگار کلفتم
خونه مادرشون ب حساب نمیان اینجا شاخ میشن اه
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
به نظرم دلت از جای دیگه پره. آش بهونس. وای منم دلم خواست
اره والا دلم ک خیلی پره .چ عجب یکی دردمو فهمید
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
ن ک هر شب .شاید من حال نداشته باشمهرشب مثل رستوران طبق میلش جلوش غذا بزارم اگه یک شب بی برنام ...
خب پس اگه اینطوره ک واقعا حق داری
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
خب برو خداروشکرکن واسه ظهرم سفارش نمیده. روزی1بار تحمل کن
چون نیس خب
خب اگه تازه ازدواج کردی طبیعیه طرف خانوادشه. کم کم درست میشه
ن اونقدرها طرف نیس .تا حدی ضمنا من بچه دارم تازه نیست
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه