سرصبحی پیام داده شام اش بزار صبح بهش گفته بودم یک چیز الکی میزارم حال ندارم هرشب پلو خورش بزارم.بعد میگه اش ک اونقدر کار داره تازه موادشم باید برم بخرم
انگار کلفتم
خونه مادرشون ب حساب نمیان اینجا شاخ میشن اه
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
اسی جان شوهرته😊😊گناه نکردن آش هوس کردن خونه مادرشون هم بودن میگفت اش بزار
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
وا؟ خب چ اشکال داره ..دوس داره درس کن براش..من از خدامه بگه چی درس کن
ن ک هر شب .شاید من حال نداشته باشمهرشب مثل رستوران طبق میلش جلوش غذا بزارم
اگه یک شب بی برنامه غذا بزارم میگه چرا نپرسیدی ازم من هوس نداشتم