2777
2789

می‌خوام خودمو بکشم خسته شدم دیشب شوهرم فوش داد به پدر مادرم ،منم جواب دادم چاقو گرفت سمتم تهدیدم کرد می کشمت به خانوادم چیزی بگی ، چیزی هم بگم کتکم می نه اجازه نمیده هیچ جا برم خانوادم بیاد ،طلاقم بخوام بگیرم خانوادم فقیر ۴۰متر خونه یه آبجی کوچیک با یه داداش معلول، بابامم همش مادرم فوش میده ، با خودم میگم فرار کنم برم از یه پیرزن شبانه روزی پرستار کنم یا خودم بکشم  بخدا خسته شدم هیچ کس ندارم که حتی درد دل کنم چه برسه پشتم باشه  خیلی بدبختم راهکار دارین برا خودکشی آدم بی درد بمیره😭😭😭😭

انقدر  چاخان نکن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش شکایت کن بگو امنیت جانی ندارم 

خیلی تهدید می‌کنه میترسم شکایت کنم قانونم پشت زن نیس یه وقت آسیب بدی بزنه ، یه بار سرم شکوند،سنمم کمه ۲۱سالمه هیچ کس آدم حسابم نمیکنه چون پشتم خالی

همون پرستاری شبانه روزی بهترین کار خصوصا تو تهران اصلا پرستارم نه بری برای نظافت و آشپزی شبانه روزی انقدر هستن حقوق خوبم میدن دوست من ۸ ماه رفته شبانه روزی نظافت و آشپزی ماهی ۱۵ میلیون