2777
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری

365 بازدید | 15 پست

سلام خانما

من ۱۷ ام بعد سه روز تاخیر پریودی رفتم آزمایش دادم بتام بود ۴۱۵  امروز به دکتر نشون دادم گفت عددش خیلی پایینه و مشکوکه باید فردا بیای دوباره آزمایش بدی ببینیم چقدر رفته بالا، بنظرتون مشکلی قراره پیش بیاد؟

دو هفته س که دل درد هم میشم

فکر نکنم مشکلی باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا 

این دکترها همینن 

الکی می خوان بترسانند که پول به جیب بزنن 

شما الان جواب آزمایش گرفتی مثبته 

دیگه ولش کن تا ۸ هفته برو مستقیم سونو سلامت قلب بده 

منم آزمایش اولم ۴۰۴ یود همین بهم گفتن و کلی ترسوندن منو 

الکی 

مرسی عزیزم آخه دکتر یه جوری گفت نگران شدم

اتفاقا منم اونموقع نگران کردن ولی الان پسرم کم مونده یسالش بشع.الکی استرسی نشو.من ی هفته مونده بود ب پریودم انقد دل درد و کمر درد داشتم هی میرفتم نوار میزاشم فک میکردم دارم میشم ولی همش طبیعیه 

یه مشکل دیگه ام دارم

طبقه بالای خونه همسرم زندگی می‌کنیم بعد اونا متوجه بودن و نبودن من توی خونه میشن یه مدت هست درگیر دکتر رفتن هستم کار دیگه ای ندارم که بخاطرش بیرون برم وقتی ازم پرسیدن منم گفتم رفتم دکتر گفتن چرا این همه رفتی گفتم یکم مشکل و ناراحتی داشتم

پس بنظرت منم نرم برای ازمایش؟

من که پشیمون شدم 

اونها هیچ کاری الان برات نمی کنن 

هی هر دو روز یکبار میگن برو آزمایش خون بده بیا پیش من و زود میفرستن سونو و خلاصه فقط بررسی می کنن و الکی از شما پول میگیرن و هیچ کاری هم نمی کنن تا ۱۰ هفته 

شما آروم باش و فقط ۸ هفته که شدی برو سونو مستقیم قلبش رو که چک کردی خیالت راحت باشه 

بعد حالا اونا گیر دادن که مشکلت چیه آزمایش چی دادی منم بلد نیستم بپیچونم به هرحال هرجور بود امروز گذشت بدون اینکه بگم بعد همسرم خیلی اصرار داره که هیچکس تا یک ماه نفهمه شاید مشکلی پیش بیاد و اینا خوب نیست. میگه یه جوری بپیچون

بهش گفتم من بلد نیستم خودت بپیچون

آقا ناراحت شده که تو نمیتونی دو روز یه حرفی تو دلت نگه داری خجالت نمیکشی منم حوصله شو نداشتم جواب ندادم

توی همچین شرایطی بودین؟