2777
2789

فعلا درگیر پخش 40 سوره مومنون هستم برای شفای دوستم مریم سادات فردا عمل داره سرطانیه 

5 تاش مونده 

کمکم میکنی فردا باید خونده بشه🙇🙇🙇🙇

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گریه؟

خیلی سخته دو نفر وابسته ی هم باشن ولی یهو بفهمی طرف مقابلت سرطان داره🥲💔

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
مثلا افتخاره که دنیاش راحتی نداره

البته دوستمون فراموش کرد که بگه،هر چقدر میزان ایمان به خدا بیشتر، ارامش و شادی هم بیشتر میشه. ،مثل حضرت زینب بعد از واقعه کربلا نماز شبش ترک نشد،فرمود من به جز زیبایی چیزی ندیدم.درسته سختی کشید اما ارامشش رو از دست نداد

چه زندگی ای...امشب اونقدری دلم گرفته که تا صبح میتونم گریه کنم...آخه این دنیا چیه که دیگه هر لحظه هم یه مشکل جدیدتر و غصه ی بزرگتر بیاد سراغم؟؟؟؟نمیدونم خدا از من چی فهمید که خواست منو با بچم امتحان کنه.....خدا فکر میکنه طاقتم زیاده ولی نه من دختر کم طاقتی هستم سخته تحمل بار این مشکل....

نه کلاب فوته ینی کف پاهاش به سمت داخل انحراف داره یکیش از اون یکی بیشتره....الانم پاهاش تو گچه...

خوب میشه بعد از گچ عزیزم

اندازه نخوده نه؟😥

ضعف میکنم اسم نی‌نی میاد