2777
2789

کودکان بد سرپرست کودکانی هستند که والدین‌شان رفتار مناسبی با آن‌ها ندارند و باعث به وجود آمدن انواع مشکلات و کمبودها در زندگی فرد می‌شوند و آسیب‌های زیادی به این کودکان وارد می‌کنند که نه تنها خودشان، بلکه جامعه را نیز به خطر می‌اندازد. جامعه و اطرافیان مسئولیت‌هایی در قبال این افراد دارند که اگر آن را نادیده بگیرند نتایج جبران ناپذیری را به دنبال دارد. اصولا به دلیل آسیبی که این کودکان از جانب سرپرست خود متحمل شده اند دارای روحیه رنج کشیده و دردمندی هستند. بنابراین نحوه برخورد با این کودکان باید با شناخت و آگاهی بیشتر انجام شود. مشاوره کودک می تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد. 

کودکان بد سرپرست به کودکانی گفته می‌شود که به هردلیلی والدین‌شان نمی‌تواند از کودک مراقبت کنند و با یکی از رفتارهایشان به او آسیب می‌زنند و شرایطی را فراهم می‌کنند که زندگی فرزندشان را به خطر می‌اندازد. این کودکان هیچ حس حمایت و همدلی را از والدین خودشان دریافت نمی‌کنند. دلایلی که باعث می‌شود والدین نتوانند از فرزندشان نگهداری صحیح انجام دهند شامل فقر، بزهکاری، طلاق، اختلالات روانی والدین و دلایل بسیاری از این دست می‌باشد.

@آیلار_هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کودکان غزه یه لقمه نون و سرپناه ندارن اونوقت شما بفکر سرپرستید... درسته میگن چراغی که به خونه رواس ...

چه ربطی داشت دقیقا؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اولویت ما سطح رفاه مردم مظلوم و بی پناه غزه س

یه حرفایی میزنین ادم دوسداره سرشو بکوبه دیوار

اره منم دلم خونه واسه کودکان بیگناه غزه

ولی همینجا  تو کشور خودمون شما کودکان کار و نمیببنید؟؟؟؟کودکان کارتن خواب رو نمببینید؟؟؟؟؟کودکان بد سرپرست رو نمیبینید؟؟؟؟نمونشو تو تاپیک اخرم مثال زدم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

یه حرفایی میزنین ادم دوسداره سرشو بکوبه دیوار اره منم دلم خونه واسه کودکان بیگناه غزه ولی همینجا & ...

عزیزم لااقل اجازه بدید اونا ب سطح کارتون خوابی ما برسن بعد ولشون کنین بیچاره هارو

من خودم ماهانه ۵۰۰تومن به یه حساب واسطه میریزم تو شبکه خبر زیرنویس کرده بود

.