2777
2789
عنوان

میحام نامزدمو بکشم😐

366 بازدید | 13 پست

من تولدم همین چند روز دیگه اس .. امشب میبینم نامزدم بهم میگه من چون تازه مغازه باز کردم دستم خالیه فلان ینی انگار داشت ب گوشم میزد... بعد از اونور میبینم ایرپاد خریده😐 بعدم گفت دوست موبایل فروشم کادو مغازه داده بهم... دروغ میگه بنظرم

خیلی یجوریم شده ... حسه بدی بهم دست داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اینطور میگه بعدا سوپرایزت کنه

ولی اگر نکرد واقعا حق داری بکوب وسط سرش:/

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
نازی حق داری

خب چیکار کنم اگه بهم هدیه ی ارزون بده. ؟من ظهری داشتم با خودم میگفتم انقد دوسش دارم ک حالا این مدت نداره تحمل میکنم ولی با این رفتارش حالم ازش بهم میخوره واقعا 

نمیدونم واکنشم چی باشه اگه یه هدیه ی ارزون بده:/ 

توهم بگو روز تولدم چی برام میگیری؟ هرچی دوست داری بگیر فقط باید بگیری  شاخ گل هم خوبه

معلوکه گ میگیره ولی من زورم میاد بخاد با ۴ /۵ تومن جمعش کنه حتی ۱۰ ملیونم کمه با توجه به درامدش خیلی حرصم میگیره من همه مدت بی پول و بدبختیش بودم الانم نخاد خرج کنه ... 

شاید میخواد سورپرایزت کنه 

سوپرایزم میکنه ... ولی مطمنم ایرپادو دوستش بهش کادو نداده دروغ میگه. خیلییی ازش داره بدم میاذ 

اگه کادوی ارزون داد بهم چه واکنشی نشون بدم؟ 

سوپرایزم میکنه ... ولی مطمنم ایرپادو دوستش بهش کادو نداده دروغ میگه. خیلییی ازش داره بدم میاذ  ...

کآری نداره حالا هدیه بوده یا خودش خریده 

بعد یه مدت بگیر ازش بگو خوشم میاد از ایرپاد

هدیه ی ارزونم والا نمیدونم نگا ب شرایط مالیش کن 

اگه از اوناس ک پول داشته باش دلش میاد خرج کنه تو شار نزارش

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
خب چیکار کنم اگه بهم هدیه ی ارزون بده. ؟من ظهری داشتم با خودم میگفتم انقد دوسش دارم ک حالا این مدت ن ...

هرچی داد نزن تو ذوقش. چون دفه بعد دیگه نمیگیره. مناسبت بعدی از قبل بگو فلان چیز میخوای

من همیشه میگم تعارف ندارم.