بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره بعد قطع چسب یک دوره دو ماهه ورم می کنه بعد خوب میشه
سلام عزیزم جدی؟ منم سه ماهه عمل کردم الان چند روزه فقط شبا چسب میزنم دماغم دو برابر شده همش میگم نکنه ورم اصلیش اینه😭شما تجربشو دارین؟ دو ماه طول میکشه تا اوکی بشه؟
من یه ماهه عمل کردمتا یه هفته پیش انقدر ورمش کم بود و قشنگ بود ک هرکی میدید باورش نمیشد الان یه هفتس ...
سلام عزيزم خوبيد منم اينجور شدم شما فك كنم يك سال شد از عملتون . اين درسته كه بعد ورما ميره و يشكل قشنگ ميشه بيني؟ من دو ماه و بيست روزه عمل كردم نگران بودم
سلام عزیزم خوبی میگم منم سه ماهه عمل کردم دکتر گفته فقط شبا چسب بزنم از وقتی که چسبو روزا بر میدارم ...
سلام عزيزم خوبيد منم اينجور شدم شما فك كنم نه ماه شد از عملتون . اين درسته كه بعد ورما ميره و يشكل قشنگ ميشه بيني؟ من دو ماه و بيست روزه عمل كردم نگران بودم
سلام عزیزم جدی؟ منم سه ماهه عمل کردم الان چند روزه فقط شبا چسب میزنم دماغم دو برابر شده همش میگم نکن ...
سلام عزيزم خوبيد منم اينجور شدم شما فك كنم ده ماه شد از عملتون . اين درسته كه بعد ورما ميره و يشكل قشنگ ميشه بيني؟ من دو ماه و بيست روزه عمل كردم نگران بودم