2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه ماهه عمل کردم

تا یه هفته پیش انقدر ورمش کم بود و قشنگ بود ک هرکی میدید باورش نمیشد 

الان یه هفتس تازه داره ورم میکنه و هروز گنده تر😐

نمیدونم، از دکترت بپرس، احتمالا طبیعیه

نگران نباش

به خاطر اینه که احتمالا چسبو دیگه نمیزنین و اون مراقبتهای اولیه رو هم انجام نمیدین، مثل نخوردن نمک و ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم منم سه ماهه عمل کردم دکتر گفته فقط شبا چسب بزنم از وقتی که چسبو روزا بر میدارم دماغم دو برابر شده طبیعیه؟ میترسم ورم نباشه و شکل اصلیش باشه😭

آره بعد قطع چسب یک دوره دو ماهه ورم می کنه بعد خوب میشه

سلام عزیزم جدی؟ منم سه ماهه عمل کردم الان چند روزه فقط شبا چسب میزنم دماغم دو برابر شده همش میگم نکنه ورم اصلیش اینه😭شما تجربشو دارین؟ دو ماه طول میکشه تا اوکی بشه؟ 

سلام عزیزم جدی؟ منم سه ماهه عمل کردم الان چند روزه فقط شبا چسب میزنم دماغم دو برابر شده همش میگم نکن ...

اره عزیزم طبیعیه برای منم همینجوری بود بعدش دیگه تا یکسال یک روز بزرگ میشه یک روز کوچیک/ بعد دو سال هم تقریبا ثابت میشه

🌙✨️

من یه ماهه عمل کردمتا یه هفته پیش انقدر ورمش کم بود و قشنگ بود ک هرکی میدید باورش نمیشد الان یه هفتس ...

سلام عزيزم خوبيد منم اينجور شدم شما فك كنم يك سال شد از عملتون . اين درسته كه بعد ورما ميره و يشكل قشنگ ميشه بيني؟ من دو ماه و بيست روزه عمل كردم نگران بودم 

سلام عزیزم خوبی میگم منم سه ماهه عمل کردم دکتر گفته فقط شبا چسب بزنم از وقتی که چسبو روزا بر میدارم ...

سلام عزيزم خوبيد منم اينجور شدم شما فك كنم نه ماه  شد از عملتون . اين درسته كه بعد ورما ميره و يشكل قشنگ ميشه بيني؟ من دو ماه و بيست روزه عمل كردم نگران بودم

سلام عزیزم جدی؟ منم سه ماهه عمل کردم الان چند روزه فقط شبا چسب میزنم دماغم دو برابر شده همش میگم نکن ...

سلام عزيزم خوبيد منم اينجور شدم شما فك كنم ده ماه  شد از عملتون . اين درسته كه بعد ورما ميره و يشكل قشنگ ميشه بيني؟ من دو ماه و بيست روزه عمل كردم نگران بودم