2777
2789
عنوان

چند سال هست که به شوهرم می گم اقدام کنیم واسه بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست
اوووف  منم همسرم به شدت مخالف بود ...به شدددددت .. پدرم در اومد تا راضی ش کردم . الان دخترم ...

پول باشه ک اصلا نگاه ب حرف همسرم نمیکنم چکنم ب دل خودمم نیست گناه داره 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو تو باید یکی یدونه باشی  سلامتیت مهم تره یه بچه ام داری

دیروز سقط کردم البته به دخترم نگفته بودم باردارم اما خوب فهمیده بود امروز بهم گفت آجی میاری نمی دونستم چی بهش بگم

پول باشه ک اصلا نگاه ب حرف همسرم نمیکنم چکنم ب دل خودمم نیست گناه داره  

من خیلی دلگیرم از شوهرم چون چند سال پیش حتی دو سال پیش رحمم این قدر مشگل نداشت اما الان واقعا تواناییش رو ندارم 

دیروز سقط کردم البته به دخترم نگفته بودم باردارم اما خوب فهمیده بود امروز بهم گفت آجی میاری نمی دونس ...

اخی خسته شده از تنهای بچه 

نزار تنها بمونه تو این سن براش دوست پیداکن یا بچه ها فامیل همیشه پیش هم باشن این بچه بزرگ بشه تو ارتباط اجتماعیش به مشکل برمیخوره

اخی خسته شده از تنهای بچه  نزار تنها بمونه تو این سن براش دوست پیداکن یا بچه ها فامیل همیشه پی ...

هم دوست داره هم با بچه های فامیل هست اما روابط اجتماعیش خیلی بالا نیست 

من خیلی دلگیرم از شوهرم چون چند سال پیش حتی دو سال پیش رحمم این قدر مشگل نداشت اما الان واقعا توانای ...

مشکلتون با دکتر رفتن حل نمیشه 

تحت نطر متخصص باشین سنتون همچین بالا نیست برا فرزنداوری

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دو تا فیبروم بزرگ دارم دکتر ها هم فیبروم رو جراحی نمی کنن معمولا

دوستم دکترا بهش گفتن فیبرم داره کلی هم ت پریودی خون ریزی میکرد حامله شد بعدش دیگه خبری از فیبرم نبود بعد زایمان دوباره رفت گفتن اصلا فیبرم نداشتی 

اگه خدا بخواد میشه تحت درمان باش 

منم سیزده سالم بود خواهردار شدم الان که بزرگ شدیم برای هم خوبیم

دلیل اصلی داشتن خواهر برادر از نظر روانشناسها اینه که در کودکی روی مراحل رشد و شخصیت هم اثر میذارن. اینکه در آینده به هم کمک کنن رو هم دیگران میتونن انجام بدن

من چند تا دخترخاله دارم همیشه کمک حالم بودن. ولی همبازی من در کودکی برادرهام بودن. دعواها و خوشی های بچگی م با برادرهام بوده

این ۲ تا‌موضوع خیلی فرق داره

دلیل اصلی داشتن خواهر برادر از نظر روانشناسها اینه که در کودکی روی مراحل رشد و شخصیت هم اثر میذارن. ...

اره بهترین حالتش سه تا پنج سال فاصله ست ولی درکل بازم داشتنش بهتر از نداشتنه حتی بافاصله زیاد