2777
2789

دلم داره میترکه قربون چشمای روشنش برم که روزا اخر چشاش زرد شد بود دلم برا دستاش صداش نفساش تنگ شده اخ خداااااا روزی که رفتم سردخونه صورتش خونی شده بود از چشاش خون اومده بود بدنش هنوز گرم بود خدا من داره دلم میترکه دلم برا اینکه زنگ بزنه بگه تو هم همش بیرونی بشین خونه دیگه تنگ شده دلم برا روزایی که کد .تخفیف اسنپ تا میومد براش برا من میفرستاد تنگ شده بابا ببخشید هیچوقت روم نشد درست حسابی بوست کنم بغلت کنم بگم دوستدارم بابا منم ببر با خودت بابا این همه درد کشیدی یبار اخ نگفتی بابا یماه بود فهمیدی سرطان داری انقد زود تسلیم شدی تو که میگفتی من قوی ام اینارو میندازم بیرون کجا رفتی پ 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییییی . خدا بهت آرامش بده .وای که چقدر سخته نبودن بابا

خیلی سخته

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕