اولا زندگی رو قانون مند نکن نفقه چیه؟! بهم می خوره،،،
ولی نفقه همسر ساده بگم 2نوع نفقه جاری یعنی از الان به بعد و نفقه گذشته تا زمان دادگاه. پول تو جیبی جز نفقه نیست، همونایی که گفتی پوشاک و مسکن و خوراک و درمانی. یکی دیگه سوال کرده بود چقدر الان مال همسر بدون فرزند نسبت به شان متوسط دو نیم میلیون در ماه💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وضعش خوبه خیلی پست و بی شرفه فقط خدا میدونه من چقد زن خوبیم براش ولی اون زورش میاد ی قرون برام خرج ...
ببخشید شما و همسرت چن سالتونه؟ حتما جواب بده بدونم، اگر وضعش خوبه از اون خسیس هاس سخت آدمای خسیس رو تغییر بدی خیلی سخت، می خاد پولاشو ببره تو گور، اگر وضعش خوبه پول آرایشگاه که دیگه خنده دار نده، آدمش کن کارت بگیر بهترین روش کارت عابر بانک، خسیس گدا
یک سوال دارم همیشه تو ذهنم بوده شما که خانومی جواب بده چرا تو کل دنیا خانم ها با آقایان خیلی بزرگتر از خودشون ازدواج می کنن؟؟؟؟ 🤔بالای ده سال؟؟؟
بعدشم هم شما هم همسرتون هر دو تاتون پخته هستین مخصوصا شوهرت، اون از این خسیس ها کاریشم نمیشه کرد فقط زووور، کارت شو بگیر بزوووور 😂ازدواج اولتون هر دو تاتون؟؟
اولا زندگی رو قانون مند نکن نفقه چیه؟! بهم می خوره،،، ولی نفقه همسر ساده بگم 2نوع نفقه جاری ی ...
بابا من ماه صدتومن میده ب من کلا🤣 البته سرکارم
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بسته ب سطح زندگی زن در منزل پدرش نفقه تعیین میشه پس هرچی وضع مالی خانواده خانم بهتر نفقه هم بیشتر. خوراک،پوشاک مسکن،بهدتشت،حتی خدمتکار .... اما پول تو جیبی نه چون دادگاه میگه مول میخوای بدی خوراکی یا لباس . کلا همه رو باهم حساب میکنن ۱ مبلغ تعیین میکنن اما نمیگن مثلا انقدر ش واسه لباس فلان قدر واسه خوراک .... وووووو مهم اینکه نفقه معمولا کمتر از مخارج واقعیه چون فرضا فقط کرایه خونه تو۱جای معمول تهران برای واحد۶۰متری ده تومنه دادگاه اما واسه تمام چیزا واسه ۱ زن معمولی بالای ۵ تومن نمیزنه
ولی شما این طور حساب کن الان اگر خونه ددی نبودی، غذای ددی نبود، غیره ددی نبود و تنها بودی ماهی 15 میلیون نیاز و خرج داشتی، آره گلم، آره نفسم این طور حساب کن😊
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟