2777
2789
عنوان

جای جوش قرمز

206 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من صورتم جای جوش به صورت قرمز مونده...

گودیم دارم ولی کمه اونو میتونم 

شما تجربه ای دارین؟از بس خرج پوست و دکتر کردم خسته شدم...

مشکلم داخلی بود برای جوش خداروشکر حل شده 

حالا جای جوش مونده...

می آید هر آنچه باید 🌱

تاحالا مزونیدلینگ رفتی؟من میخوام برم نمیدونم خوبه یا نه

مشکل داخلیت چی بود لطفا بگو از کجا مشکلت فهمیدی

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جای جوش دارم لایک کن 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
تاحالا مزونیدلینگ رفتی؟من میخوام برم نمیدونم خوبه یا نه مشکل داخلیت چی بود لطفا بگو از کجا مشکلت فه ...

کیست ریز  داشتم عزیز  

سونوگرافی بعدشم دکتر گفت جوشات از کیسته

تحت درمانم 

می آید هر آنچه باید 🌱
ترمین کننده سیگل برا جای جوشهایی که برآمده و تورفته نباشن خوبه  من از ۱۴ آدر استفاده کردم تا ا ...

آره گودی با سابسیژن خوب میشه دوستم رفته...یه همچین اسمی داشت

من برای جای قرمز جوش میگم 

لایه بردارنیست که این عزیز؟

می آید هر آنچه باید 🌱
داروخونه داره؟برای جای جوش قرمز موثره؟

خیلی موثره ولی داروخونه نداره من از جلفا میخرم نمیدونم شهر شما کجا داره همه چی هم توش هست ابرسان کلاژن ساز ضد چروک و...

اینستا هم بگردی دارن

۸۰۰ اینا هست

داروخونه میخوای بخری برو بگو ترمیم کننده بهت بدن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵