2777
2789
عنوان

برای دوست پسرم تولد بگیرم؟

1560 بازدید | 54 پست

برای من تولد نگرفت چون تازه چندهفته بود دوست شده بودیم فقط کادو داد و بعد رفتیم کافه همین. اول میخواستم با حساب خودش تو کافه براش تولد بگیرم خودش مخالفت کرد که فضای کافه رو دوست ندارم منم گفتم اوکی دونفری میگیریم تمام! بعد دیروز دوباره ازم میپرسه چیکار کنیم تولدمو ؟ بازم مخالف کافه اس . خونه مجردی داره میگه اونجا بگیریم منم مد نظرم یه تولد شیک بود نه تولد خودمونی ! از طرفی کمی ازش دلخورم همین چندوقت پیشا برای تولد دوست دختر دوستش خیلی اذیت شدم! بخاطر اینکه خیلی به دیگران اهمیت میده و براش مهم هستن. جون خودشو برای تولد اون دختره گذاشت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خودمم همینه واقعا قلبمو شکوند

من یکونیم سال تو رابطه بودم براش کلی هدیه گرفتم هرجا رفتم سوغاتی های گرون قیمت آوردم یا حتی پول رستوران و کافه هارو من حساب کردم امروز برگشت بهم گفت به دوس دخترام توهین نکن و حق نداری به دوس دخترای من چیزی بگی و بلاک کرد و رفت

نه بابا . این توقع داره دی جی بگیری. دیزاین کنی. کلی خرجش کنی توی خونس

نه تمام هزینه هارو خودش میده اون مدلی نیست اصلا. ولی میگه خونه باشه همه راحت باشیم. من این مدلی دوست ندارم هر چی باشه میشن مهمون من! باید پذیرایی کنم