2777
2789
عنوان

خوردن اسپند برای لاغری

147 بازدید | 4 پست

کیا خوردن ؟ چقدر باید خورد ؟ من طبع بلغم دارم میخوام از بین بره

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

اسپند یااسفندی‌که‌دودمیکنیم فرق داره؟؟بعد‌میشه‌بگین‌چحوری باید مصرف شع؟منم واسه لاغری بخورم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اسپند یااسفندی‌که‌دودمیکنیم فرق داره؟؟بعد‌میشه‌بگین‌چحوری باید مصرف شع؟منم واسه لاغری بخورم

نه فرق نداره خودمم امتحان نکردم . کلیپ دکتر خیراندیش دیدم تو گوگل سرچ کن

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم در حد چندتا دونه سیاه باید خورد چون خطرناکه و نباید جویده شه

فقط میدونم در حد چندتا دونه سیاه باید خورد چون خطرناکه و نباید جویده شه

اها.ممنون.دانه چیاهم میگن واسه لاغری خوبه.یکی از دوستام استفاده می‌کنه میگه اشتهاشو‌کم کرده چن کیلو تونسته کم‌کنه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊