2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به خانواده و عقایدشون 

اما در کل مجبورن با خانومای خانه دار ازدواج کنن چون مدام در حال منتقل شدن هستن از شهری ب شهر دیگه و این مشکله 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

درجه ۲یعنی چی؟

یعنی دخترا که هنر و استعداد ندارن فقط میخوان بیان شوهر کنن و در آینده مرد بدبخت کنن 

درجه یک دخترا خوب که بلدن زندگی کنند و باعث موفق هستن و ابرو ریزی

به نظرت پسرای باهوش برن افسری یا نرن

من اطرافم هرکسی رو دیدم از درس و کنکور دانشگاه یا فراری بوده یا توانشو نداشته که رفته سراغ این شغلا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یعنی دخترا که هنر و استعداد ندارن فقط میخوان بیان شوهر کنن و در آینده مرد بدبخت کنن  درجه یک د ...

هیچ کس از هیچ کس برتری نداره 

هروقت یاد گرفتی توی حرفات  احترام بذاری یه بخت خوب نصیبت میشه 

قفل کن تا تا بقیه نیومدن بخورند 

حرفت بسیار بسیار زشت بود

من اطرافم هرکسی رو دیدم از درس و کنکور دانشگاه یا فراری بوده یا توانشو نداشته که رفته سراغ این شغلا& ...

پسرایی که با شرایط دشوار رتبه کنکورمس خوب بوده(3 هزار) و میخواد بار دوم با امکانات بیشتر بخونه برای سه رقمی به نظرت نره ارتش بهتره ،با مزایا ارتش خوبه؟

بزار راحت بگم من میترسم آینده دخترا تو خاستگاری بگن نه چون ارتشی هست 

هیچ کس از هیچ کس برتری نداره  هروقت یاد گرفتی توی حرفات  احترام بذاری یه بخت خوب نصیبت می ...

اگه ندارع چرا تاپیک میزنید فلانی آمد خاستگاریم اینطوریه اینطوریه نظر میدید اکثرا هم میگن نه پولش کمه رد کن ن موهاش کمه رد کن بره ها

پسرایی که با شرایط دشوار رتبه کنکورمس خوب بوده(3 هزار) و میخواد بار دوم با امکانات بیشتر بخونه برای ...

شما کاربر اقا هستی ؟؟