2777
2789
عنوان

نگرانم

75 بازدید | 3 پست

من الان ماه ۶ بارداری هستم و از ماه پنجم  ورم  کردم دکتر برام آزمایش ادرار ۲۴ ساعته و لوپوس و قند رو نوشته امروز جواب گرفتم دفع پروتین دارم عددش ۲۴۰ هست که خودش نرمالش رو تا ۱۴۰ زده ، قند بعد از خوردن گلوکز و گذشت یک ساعت بالا بوده ۲۱۲ بوده و همچنین کراتین هم بالا زده ، دکترم فقط آخر هفته ها هست ، چکار کنم ؟ کسی اینطوری بوده

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
عزیزم شما شریان رحمی بالا داشتید؟ طول سرویکس شما چندبود

چیزی تا به حال دکتر در مورد شریان رحمی نگفته ، طول سرویکس  هم سونو گفت خوبه و پیگیرش نشدم

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی تا به حال دکتر در مورد شریان رحمی نگفته ، طول سرویکس  هم سونو گفت خوبه و پیگیرش نشدم

چون معمولا کسایی که شریان رحمی بالا دارن اینطوری میشن

خداروشکر عزیزم انشالا زایمان راحتی داشته باشی❤