2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تونستی دوتای اولی رو انجام ندی و گناه کبیره هم نکنی و باعث گناه کسی نشی دگ واقعن لایق بهشتی ولی متاسفانه طبق قانون احتمالات نشدنیه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

از کلاس هشتم تا حالا نزدیک به ۴ساله وایییییی

اشکال ندارع ...وقتی پشیمونی این خیلی خوبه ... از امشب شرو کن..یه نماز مغرب اشا ک خوندی یه قضا بخون کنارش..یه ظهر و عصر ک خوندی همینجور.... چندوقت دیگ میبینی چقد افتادی جلو...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من حیلی شمارو دوس دارم خیلی زیاد 

من رو میشناسین؟ خیلی ممنونم از محبتتون.
نماز و حجاب و سایر اعمال رو داشته باشین کمک کردن به دیگرانم عالیه. انسانهای کامل هم بندگی خدا میکنن هم خدمت به مردم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم چند ساله نماز نمیخونم موندم حالا چی کار کنم خیلییی زیاده اصلا حوصلش ندارم میترسم بمیرم خدا یقمو ...

اولین عملی که بهش رسیدگی میشه نمازه.

بابا همه‌ش با هم سرجمع ربع ساعتم وقت نمیگیره

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من رو میشناسین؟ خیلی ممنونم از محبتتون. نماز و حجاب و سایر اعمال رو داشته باشین کمک کردن به دیگرانم ...

بله قبلانم تاپیک زدم دیدم

مرسی ممنونم 

ولی واقعا خیلی سخته

من مشکلی با نماز ندارم بخاطر کاشت مژه و ناخون میگم

چرا با لاک و ناخن کاشته شده نمیتونیم نماز بخونیم؟
اینکه نماز میخونین خیلی عالیه. نماز رو برای سعادت خودمون در دنیا و آخرت میخونیم.
برای اینکه خدا شایسته پرستشه و هرچی خوبی و خیر و زیبایی هست از خداست.
برای تشکر از نعمتهای بینهایت خدا.
ولی خب نماز رو خدا واجب کرده براش قانون هم گذاشته.
خدایی که ما رو آفریده، از همه بهتر میدونه چی به صلاحمون هست و قوانین الهی فقط خیر و منفعت برای خود ما داره.
از مقدمات نماز وضو و غسله و  برای غسل باید مانعی برای رسیدن آب وجود نداشته باشه.
نماز رو خدا واجب کرده و خودش راه ارتباط با خودش رو هم بهمون نشون داده.
نماز ستون دین و کلید بهشت و شرط قبولی همه اعماله.
حالا که الحمدالله میخونین و این شیرینترین هدیه خدا رو دریافت کردین
جوری بخونین که قبول باشه و خیر و سعادت دنیا و آخرت نصیبتون بشه.
ثابت قدم باشین در راه بندگی خدا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.