2777
2789
عنوان

خواهرم چرا انقدر حسوده؟!

552 بازدید | 17 پست

خواهرم به انتخاب خودش سن کم (۱۸ سالگی) ازدواج کرد. 

شوهرش هم وضع مالی خیلی معمولی داره. 

الان همه اش گله میکنه که چرا من مثل تو زندگی نکردم.

یا خانواده انقدر توجه بهم نداشتند.

چرا تو امکاناتت بهتر از منه. و....

من هر کدوم از اعضای خانواده ام پیشرفت میکنن از ته دل براشون خوشحالم.

بعد خواهرم این بابت یه گوشی یا ماشین که پدرم برام میخره ، ناراحت میشه.

خودشو مقایسه میکنه.

همه اش گله میکنه 

حسادت میکنه.

یا همه اش به پدرم میگه اینو (من)شوهر بدید راحت بشید.

چیکار کنم حسادت و نفرت، نسبت به من نداشته باشه؟!

خسته شدم.

من آدم صلح طلبی ام واقعا عادت ندارم یکی که انقدر ازم متنفر باشه.

دلم میشکنه بابت حرفاش.

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

خوب به نظر یکم حق داره گوشی و ماشین برا شما خریدن برا خواهرتونم کاری کردن

بعدا حرفاش صرفا درد و دل هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حسرت داشته های تورو داره  عمادیه خیلی از خواهران اینجورین  چند سال اختلاف سنی دارید

۱۳ سال ازم بزرگتره

من بچه آخرم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

حق داره بخصوص اگه خونواده باعث ازدواجش شدند از طرفی شما هم تقصیری نداری سعی کن همه چیزایی که میخری و بهش نگی و از تفریحاتتم نگو زندگیتو عادی جلوه بده براش هرچی خریدی تا حدامکان براش بخرید 

حسود نیست عزیزم شرایط خودشو مقایسه میکنه که دوره مجردی امتیازات شمارو نداشت

برایه همین ته دلش میگه شاید منم این امتیازارو داشتم ازدواج نمیکردمو ...

خواهر منم با من همینطوره

حتی تو دوره عقد ما چون به خاطر فوت پدر بزرگم و بعد هم کرونا عقد طولانی داشتیم از رفتو آمد من خونه مادر شوهرم گله میکرد که خودش رو اجازه نمیدادن

با اینکه دوره عقدش ۳ ماه بود

ولی خب دوسش دارم از شما بدش نمیاد حس میکنه پدر مادرتون اونو قد شما ممکنه دوس نداشته باشن دلش میگیره

خوب به نظر یکم حق داره گوشی و ماشین برا شما خریدن برا خواهرتونم کاری کردن بعدا حرفاش صرفا درد و دل ...

خواهرم اصلا محلت نداده

ازدواج کرد

خواهرم اصلا محلت نداده ازدواج کرد

خوب باشه الان براش جبران کنن یه طلایی هدیه تولدی چیزی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب باشه الان براش جبران کنن یه طلایی هدیه تولدی چیزی

اها یعنی از نظر شما حسادتش نفرتش بجاست؟

خیلی نینی سایت جای عجیبیه

چند سالته؟

۲۰

اها یعنی از نظر شما حسادتش نفرتش بجاست؟ خیلی نینی سایت جای عجیبیه

ن عزیزم از اولم گفتم که حسادت و نفرت نیست

باهات درد و دل میکنه بعدم دوست داره اونم از طرف پدر و مادرش دیده بشه حالا درسته ازدواج کرده ولی بازم پدر مادرش هستن

من خودم بچه اخرم و تمام توجه ها سمتم بوده پس میفهمم چی میگی ولی میگم پدر مادرت میتونن این حس رو تو خواهرتون از بین ببرن