2777
2789

دخترا من ۳۲ سالمه 

دکتر هم بهم گفته تخمکهات دارن ضعیف میشن 

در مسیر یائسگیم 

تحصیلات و شغلمم خوبه  ولی شاید قسمت بوده تا الان ازدواج کنم دختر سختگیری هم نبودم

یه خواستگار دارم فامیله ، تحصیلات و شغلش ودرامدش عالیه 

از لحاظ اخلاق و ادب و خانواده هم خوبه

تک پسره ولی دوتا خواهر داره ، خونه ماشین و.. داره 

۲ سال هم از من بزرگتره

ولی لکنت زبان خفیف داره 

الان مردد هستم که جواب بدم یانه 

واقعیتو بگید 

ممنون 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به دلت نشسته باشه این مهم نیست دیگه

تابحال گفتار درمانی نرفته؟ میتونی بعد از ازدواج ازش بخوای بره گفتار درمانی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

خودت داری میگی خفیف پس مشکلی از نظر من نیست
دوما اگر دوسش داری مورد خیلی خوبیه
سوما از همین الان مشخص کن برای خودت و فکر کن ایا در اینده تاثیری نداره بر دوست داشتنش یا اینکه تاثیری نداره روی زندگیتون و تو برخوردت در اینده تغییر نمیکنه؟!
همه اینا مهمه مخصوصا نکته سومی که گفتم
باید خوب فکر کنی تا خدایی نکرده در اینده سر این مسائل دعوایی پیش نیاد!
از همه مهم تر لکنت خفیف درمان میشه

یکی از فامیلای ما هم با همچین موردی ازدواج کرده خداروشکرخیلی از زندگیش و همسرش راضیه ۱۰ سال بیشتر  از زندگی شون میگذره مرده واقعا آقاست و به فکر خانواده شه خیلی پیشرفت کردن تو زندگی شون 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اگه به دلت نشسته باشه این مهم نیست دیگه تابحال گفتار درمانی نرفته؟ میتونی بعد از ازدواج ازش بخوای ب ...

از بچگیش رفته گفتار درمانی رو

خانواده تحصیلکرده و باشعوری داره 

یکی از فامیلای ما هم با همچین موردی ازدواج کرده خداروشکرخیلی از زندگیش و همسرش راضیه ۱۰ سال بیشتر &n ...

واقعا ؟؟ پسره شغلش چیه؟؟؟

پسره تحصیلات خیلی خوبی داره و واقعا باهوش و باسواده

مودب مثبت خانواده خوبی هم داره 

ولی همون لکنت زبانش منو مردد کرده