2777
2789

من چند تا خواهرشوهر دارم، یکی شون خیییییییییییییلی رو اعصابه !

من ۲۲ سالمه و لاغرم و بسیار اهل ورزش و بدنسازی! وقتی ۲۰ سالم بود پروتز سینه کردم. 

بافت سینه از چربیه، وقتی چربی بدن کم باشه نمی‌شه سینه‌ی بزرگ داشت.

ما هفته‌ای یکبار داریم با خواهرشوهرهام میریم استخر

هررررر هفته این خواهرشوهر بیمارم به مسخره میگه تو که هیچیت برای خودت نیست - اگه می دونستیم سینت مصنوعیه نمی گرفتیمت برای داداشمون - چطوری روت شد جلوی نامحرم سینت رو نشون بدی و ...

من یه بار علمیش رو توضیح دادم براش

بقیه‌ی دفعه ها هم منم مثل خودش به حالت تمسخر گفتم داداشتون که خیلی راضیه (شرمنده از دوستان حاضر 😅😅😂😂) یا مثلا گفتم شما هم برو پروتز کن و ...

ولی باز از رو نمیره 

بگید چی بگم چه رفتاری کنم دهنش بسته شه و انقدر تیکه نندازه ؟؟

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

اسی هزینه پروتزت جقد شد؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب خوبی دادی😁🤝

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

اهمیت نده وقتی بهت تیکه میندازه توهم بهش اهمیت نده اصلا با دخترای دیگه حرف بزن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اه اه اه 

درکت میکنم منم ی خواهرشوعر دارم بیشعور پرستاره بخوره توسرش درس خوندنش باهاش قهرم ۱ونیم سالی میشه حرف نزدم 

بعد حامله ام ب شوهرم تلفنی میگه کی میزاییه 

حیونن سگ بگو کی بچت بدنیا میاد انقدر بهم برخورد 

به تظر من رک بودنو یاد بگیریم 

مثلا خیلی شیک و محترمانه بگو ازین شوخی ها خوشت نمیاد و لطفا دیگه نکرار نکنید

چون بعضیا اصلا خوششون میاد طرفو اذیت کنن💜

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
برای سوگلی های دربار میخوای 😁

آری بانو

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.