2777
2789
عنوان

وسوسه شدم قرص بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 29 پست
نخور مرد تحمل کت شاید باورت نشه ولی با حرفی ک اون روز تو یکی از تاپیکا بهم زدی باعث شد نرم سمت خود ک ...

خوشحالم که فکرتون رها شده از اون افکار

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اهنگ غمگین فیلم غمگین نبین .یع فیلم طنز ببین یه آهنگ شاد بزار.اصن پاشو برو بیرون تا موقع خوابم نیا خونه برو یکم قدم بزن یه چرخی بزن یه چیزی بخوراگه با یکی بری که چه بهتر فقط لطفا نخور.اصن تمام قرصارو بریز دور.وقتی دم دستت باشه وسوسه میشی

منم یه دوره استفاده کردم اول حالمو خوب می‌کردن بعد رفته رفته بدتر میشدم  قطع کردم الان برو بی ...

آره منم یه مدت خوب شدم و به مرور زمان دیدم اوضاع از روز اولی که شروع به قرص خوردن کردم چندین برابر بدتر شده ولی یه تایم های آرومم میکرد واسه همین وسوسه شدم 

دوست دارم بگم خوبم ولی نیستم انفجار مغزم رو حس میکنم 

منم چندروز پیش خیلی بد بودم خیلی ینی اگه جرئتشو داشتم شاید یه بلایی سر خودم می‌آوردم پاشدم رفتم بیرون انقد باماشین دورزدم گریه کردم داد زدم تا یکم آروم شدم.سعی کن یه راهی برای خالی کردن خودت پیدا کنی فقط نزار جمع شه که بدترشه اوضاع.میدونم هرکسی غمش اندازه ی خودش بزرگه ولی آدمیزاد به نظرم از فولاده میتونه تحمل کنه فقط باید خودت بخوای.

منم چندروز پیش خیلی بد بودم خیلی ینی اگه جرئتشو داشتم شاید یه بلایی سر خودم می‌آوردم پاشدم رفتم بیرو ...

انقدری همه راه هارو امتحان کردم دیگه خسته شدم تو این حالم فقط یه چیزایی حالم رو بهتر میکنه که نمیخوام برم سمتشون نمیدونم چی رو جایگزین کنم تا کمی آروم بشم

انقدری همه راه هارو امتحان کردم دیگه خسته شدم تو این حالم فقط یه چیزایی حالم رو بهتر میکنه که نمیخوا ...

آفرین پس ارادت قویه که خودت ترجیح میدی نری سمتشون پس تو قوی هستی ببین خودت باید بخوای خودتو بکشی بیرون ازین حال وگرنه کسی نمیتونه کاری کنه میتونی همینجوری بری جلو و روز به روز بدتر شی میتونی ام خودت یه تکونی بدی به خودت.ببین میدونم سخته خییییلی سخت ولی میتونی فقط سعی کن زیاد تنها نمونی من وقتی تنهام هزارتا فکر و مشکل میاد تو ذهنم ولی اگه خودمو درگیر کنم اصلا فرصت ندارم خودمو آزار ذهنی بدم.ببین ورزش خیییلی خوبه حتما برو باشگاه بالاخره هم تو جمع هستی هم مشغول میشی.فیلم دانلود کن ببین کتاب بخون خودت برای خودت آشپزی کن فقط منفعل نباش لطفا ..تو میتونی

آفرین پس ارادت قویه که خودت ترجیح میدی نری سمتشون پس تو قوی هستی ببین خودت باید بخوای خودتو بکشی بیر ...

امشب کنترل سخت شده

ممنون از وقتی که گذاشتید

آره منم یه مدت خوب شدم و به مرور زمان دیدم اوضاع از روز اولی که شروع به قرص خوردن کردم چندین برابر ب ...

سلام امیدوارم حالتون بهتر باشه 

خیلی کم پیش میاد بیام سایت و خودم رو درگیر بعضی مسائل کنم اما واقعیتش تاپیک های قبلی شمارو دیدم  تمایل داشتم که بیام و بیان کنم شاید به واسطه ی رشته ای  که دارم تحصیل میکنم بتونم کمکی کرده باشم

هرچند که دغدغه های خودمم این روزا کم نیست.

بنظرم شما باید نگرش و دیدگاهتون رو نسبت به این مسئله تغییر بدید و هیچکس غیر خودتتون نمیتونه بهتون  در این زمینه کمک کنه مصرف دارو یه مقطعی مشکل رو رفع میکنه ولی ممکنه بعدها ذهنتون بره سمت گذشته و به قبل بر گردید.

پس بنظرم بهتره که تفریحات و سرگرمیتون رو زیاد کنید و سعی کنید محیطتون آروم نباشته اطرافتون شلوغ باشه در طول روز بجز زمان خوابتون ، یعنی در واقع بحدی شما درطول روز فعالیت داشته باشید و خسته باشید که تایم استراحتتون فقط برای خواب باشه و ذهنتون سمت گذشته و مسائلش نره .

برای امشبتونم من جای شما بودم میرفتم پیاده روی  یا ورزش میکردم ، سعی کنید تا جایی که میتونید از محیط هایی که خاطرات رو برای شما زنده میکنه دوری کنید ولی باورکنید میشه میشه میشه فراموش بشه و میشه اوضاع بهتره بشه ولی باید خوتون هم بخوایید و برای این کار همت به خرج بدین. 

کاربری دوتا همکلاسی🌱
سلام امیدوارم حالتون بهتر باشه  خیلی کم پیش میاد بیام سایت و خودم رو درگیر بعضی مسائل کنم اما ...

سلام خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید یه تایمی رو به پیشنهاد روانشناسم خودم رو خیلی درگیر کار و رفیقام کردم ولی فقط حفظ ظاهر بود و اون تمام مدت یه گوشه از ذهنم بود گاهی جواب میداد این روش یعنی به قدری درگیر کار بودم که آخر شب ها بیهوش میشدم از خستگی ولی من یه عمل سنگین داشتم فعالیت بدنی زیاد برام خوب نیست از نظر جسمی نتونستم این روال رو ادامه بدم

امشب هم زدم بیرون بهترم😅