2777
2789
عنوان

با خدا قهرم دیگه😔

431 بازدید | 27 پست

چهار ساله عروسی کردم 

شوهرم سه چهار ماهی یک بارم نمیتونه اقدام داشته باشیم این که رابطه نداریم تو روحیم خیلی تاثیر گزاشته احساس آویزون بودن احساس زشت بودن بد اندام بودن 

اینا ب کنار دکتر گفته هرچی شوهرت دکتر نیاد خطری تر میشه شاید دیگ بچه دار نشه 

و شوهری ک دکتر نمیاد 

وچون خیلی خوبه  نمیتونم غرورشو بشکنم و هعی بروش بیارم یا پیش خانوادش بگم‌دلیل بچه دار نشدنمونو 

از این طرف همه میگن برو دکتر ببین چرا بچه دار نمیشید 

ینی جنگ عصبی ک دارم تو مغزم هم وقتی با شوهرم تنهام هست هم تو جمع هم اینکه احساس میکنم هیچ وقت مادر نمیشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر خدا چیه ؟ 

منم شرایط زندگیم مثل شماست ولی یا باید طلاق بگیری به خاطر مشکل جنسی شوهرت ، یا باید ببریش دکتر و زوج درمان تا درمان بشه ، یا اینکه بسوزی و بسازی.

راه چاره شما اینه که جدی با شوهرت حرف بزنی و بگی یا بیاد دکتر یا ازش جدا میشی.

جواب ابلهان خاموشیست

قهرت باخدا یعنی چی 

مشکل شما درمان داره 

وقتی همسرتون دکترنمیاد خداچکارکنه گلم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

الان شیش ماهه گیرع جاری افتادم 

ک هر بار پریودیش عقب می افته و اداهاش شروع میشع 

یجوری ک همع خانوادع حتی شوهر منم میفهمن این پریودیش عقب افتاده

کع اییی حالت تهوع دارم ایی لیزر نمیرم ضرر داره برا بچه

ایی بو میاد و تا دو هفته بعدش پریود میشع 

این ماهم مثله هرماه امروز دکتر براش آزمایش نوشته 

روزی سه بار میاره بالا و همش خابه شام و نهار میاد طبقه پایین میخوره باز میخابه

حاملگیش اصلا مهم نیست برام این اداهاش که هر ماه درمیاره

الان شیش ماهه گیرع جاری افتادم  ک هر بار پریودیش عقب می افته و اداهاش شروع میشع  یجوری ک ...

خب ادا دربیاره چکارداری گلم شما زندگی خودتوبکن وبسپاربه خدای منان

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
تقصیر خدا چیه ؟  منم شرایط زندگیم مثل شماست ولی یا باید طلاق بگیری به خاطر مشکل جنسی شوهرت ، ی ...

اخه خدا میدونه شرایط مالیو و میدونه هزینه عملی ک باید شوهرم انجام بده  و اخلاق شوهرمم میدونه ک عمرا از این عملا انجام بده‌

و میدونه چقدر سختی کشیدم تا اینجا زتدگیمو نگه داشتم حالا دائم باید حس کنم اویزونم زشتم و ... ک نمیتونم شوهرمو جذب کنم 

اخه خدا میدونه شرایط مالیو و میدونه هزینه عملی ک باید شوهرم انجام بده  و اخلاق شوهرمم میدونه ک ...

اون مریضه و باید از بی منطق بودن خودش خجالت زده باشه ، ولی بر عکس شما خجالت میکشی که نمیتونی جذبش کنی!

عملش هم میتونی بیمارستان دولتی انجام بدی که خیلی ارزون تر است

جواب ابلهان خاموشیست
دکترا میگن همین ک سه ماهی ی بار رابطه دارید اون هیچ فایده ای نداره 

خب عزیزم خدا گفته سه ماهی یک مرتبه رابطه داشته باشید همسرتون مشکل ازخودشونه همکاری نمیکنه 

خداوند کریم درکنار روح وجسم عقل هم داده که بتونیم برای زندگیمون تصمیم بگیریم

الان شیش ماهه گیرع جاری افتادم  ک هر بار پریودیش عقب می افته و اداهاش شروع میشع  یجوری ک ...

بدم میاد از اینا که نازو ادا دارن     

عزیزم غصه نخوریا میدونم سخته خودم شرایطم مث شماست  ولی بچه دارم بشی باز بی توجهی ونیاز به شوهرت ازپادرت میاره نمیگم طلاق بگیر مشکل شوهر تو حل کن لطفا

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

اخه خیلی برام سخته

دیدی که نازواداهای اونم پوچه 

وتوهمات خیالات خودشه