2777
2789
عنوان

با خدا قهرم دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 27 پست
بدم میاد از اینا که نازو ادا دارن      عزیزم غصه نخوریا میدونم سخته خودم شرایطم مث ش ...

هیچ راهی ندارم 

احساس میکنم چهار ساله خدا کلا منو نمیبینه 

اصلا دیگ میخام نمازمم نخونم دیگ چادرم نپوشم اخه ی راهی باید باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منطقی با همسرت صحبت کن یه سکسولوژیست برین راهنماییتون کنه همینطوری نشین بگو غرور شوهرمو نشکنم..چندوقت بعد که سنتون رفت بالا بچه نداشتیه باشین اذیت میشین شمایی که بچه هم دوست دارین.خودت اول برو دکتر ببین چی میگه بعد با همسرت درمیون بزار چون همسرتم میخوان بهش بگو من دوست دارم بچه داشته باشیم نمیتونم ببینم فرصتهارو داریم از دست میدیم ما تلاش بکنیم اگه خدا نداد اونوقت یه حرفی

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
اخه خدا میدونه شرایط مالیو و میدونه هزینه عملی ک باید شوهرم انجام بده  و اخلاق شوهرمم میدونه ک ...

ناتوانی همسرتون هیچ ارتباطی با شما نداره،این یه نوع بیماریه که درمان داره

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

چرا با خدا قهر؟

اتفاقا تنهااا کسی که میتونه کمکت کنه همون ارحم الراحمینه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

غصه نخور بخدا خدا خیلی هواسش بهت هست فقط میدونی چی اذت میخاد؟ایمان قوی بهش ایمان قوی داشته باش ک مشکلاتت باعث نشه قیدنمازو و... بزنی چون خدا بهت بچرو میده اینو شک نکن ولی یک کاری کن ک اونموقع ک بچرو داد سرافکنده نشی پیشش ❤️

از دِل برود همان که از دیده رَود
هیچ راهی ندارم  احساس میکنم چهار ساله خدا کلا منو نمیبینه  اصلا دیگ میخام نمازمم نخونم د ...

اس جان خواهرخوبم اگه شما چادرنپوشی ونمازنخونی چیزی از عرش کبریای خداوند جبار کم نخواهد شد شما بااینکار اعمال خودتومیسازی ومنتی سرخدای بزرگ نذار.بجای این حرفها دنبال درمان ودنبال راه برای صحبت باهمسرت باش

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖