2777
2789

شوهرم سراغمو نگرفته خيلي احساس بي ارزشي دارم خيلي دارم غصه ميخورم ديگه نميتونم اين همه غصه تحمل كنم فكر ميكنم يه كم ديگه جرأت پيدا كنم خودمو از بين ميبرم شوهرمو خيلي دوست داشتم

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻
غلط میکنی .... به راه‌هایی فکر کن که زندگی را اصلاح کنی  بزرگترین نعمت نعمت زندگی کردن هست

ديگه بعد اين همه روز نيومد دنبالم چي و اصلاح كنم عزيزم انقدر دلم هواش و كرده دارم ديوونه ميشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا همه اینجا میخان خو دکشی کنن

ديگه هر زني دوبار جدا بشه بهش حق ميدن همه تازه اولي كه عقد كرده بودمو دوست نداشتم اما شوهرمو دوست دارم دلم نميخواد جدا بشم ولي ديگه به بن بست رسيديم

ديگه هر زني دوبار جدا بشه بهش حق ميدن همه تازه اولي كه عقد كرده بودمو دوست نداشتم اما شوهرمو دوست دا ...

من همونیم که دیروز نظراتم اذیتت می کرد و معذرت خواهی کردم 

اگه انقدر بی طاقتی تو بهش زنگ بزن و بگو میشه کافه ای جایی قرار بذاریم

من همونیم که دیروز نظراتم اذیتت می کرد و معذرت خواهی کردم  اگه انقدر بی طاقتی تو بهش زنگ بزن و ...

ميترسم بلاكم كرده باشه ميترسم نياد و حالم بدتر و بدتر بشه بعدم ميترسم حرفي پيش بياد كه ناراحتش كنه اونوقت خودمو سرزنش كنم

دلم براي همه روزاي خوبمون تنگ شده كاش بميرم😭😭😭

چرا فکر میکنید دوبار جدا شدن بدتر از زندگی با مردیه که دوست نداره یکی اطرافم هست بلانسبت شما مردی نبوده که باهاش ... سه تا طلاق گرفته چهارمی الان ازدواج سفید کرده به حدی اعتماد بنفس داره و به خودش میرسه .چقدر همه چیز دنیا برعکسه کسی با کثافت کاری لذت می‌بره از زندگیش یکی دیگه بخاطر دوبار جدایی میخواد هر تحقیری رو بجون بخره 

من روزای بدتر از اینش رو دیدم که هیچ حسی به زندگی نداشتم اما الان زندگیم از این رو به اون رو شده فکر می‌کنی خودکشی کنی اون دلش به حالت میسوزه ؟

به خودت برس موهاتو رنگ کن ، به پوستت برس ولش کن 

چی شده ؟

موقعي كه دعوامون شد انقدر بداخلاقي كرد از قبل ام باهام مشكل داشت خانواده ش ام باهام مشكل دارن ديگه خودشم گفت برو منم اول گفتم نه و اينا اما ديگه ناچار شدم اومدم خونه بابام ديگه نه زنگ زد بهم نه پيام هيچي بيشتر از يك هفته ست بيشتر خونه بابامم

ميترسم بلاكم كرده باشه ميترسم نياد و حالم بدتر و بدتر بشه بعدم ميترسم حرفي پيش بياد كه ناراحتش كنه ا ...

ببین تو قراره کوتاه بیای و نترس زنگش بزن .برید کافه بگو خیلی دوستت دارم ولی از طرفی فحش دادنات به خانوادم اذیتم میکنه. اگه یه ذره هم دوسم داری بیای از اول دوباره با احترام شروع کنیم.

چرا فکر میکنید دوبار جدا شدن بدتر از زندگی با مردیه که دوست نداره یکی اطرافم هست بلانسبت شما مردی نب ...

من روحيه م ذاتاً اونجوري نيست عزيزم دل كندن از دشمن هم برام سخته چه برسه به شوهرم كه انقدر دوستش داشتم و دارم

مشكلات زياد داريما ولي بازم با اين حال دوستش دارم

نميتونم ديگه تحمل اين همه غم و ندارم دست خودم نيست