نگارهزاروسیصدوهفتاد مدیر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 5744 عنوان 😭😞 میشه برا من دعا کنید | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 20 پست سلام دخترا من ۳۲ سالمه و مجرد خون پر کم شده ازمایش دادم fsh lh لب مرزذخیره تخمدانم کم 1/8 هنوز ازدواج نکردم ، دارم یائسه میشم میشه برا من دعا کنید 😞😭 1402/10/18 | 18:33 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانداناmandana عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3216 برم کجا اخه من ک معلوم نیست اصلا ازدواج کنم یانه 😞😞 برم برای کی تخممک فریز کنم ازهمون دکترگفته بپرس حتی اگربیست سال دیگه ازدواج کنی تخمکت راداری ازطریق آزمایشگاه میزارنش تورحمت
کاربر_نی_نی_سایت_هست عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4637 میتونم یه مشورت ازت بگیرم من یه خواستگار دارم لکنت زبان خفیف داره ولی از نظر تحصیلات شغل و د ... شما لطف دارید، از خانم های دیگ هم کمک بگیرید.سوال آوا اینکه اون آقا اصلا ب دلت نشسته؟
نگارهزاروسیصدوهفتاد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 5744 شما لطف دارید، از خانم های دیگ هم کمک بگیرید. سوال آوا اینکه اون آقا اصلا ب دلت نشسته؟ اره تاپیک زدم بقیه هم نظر بدن چون فامیله بالاخره یه عمر دارم میبینمش و از نظر ظاهر اخلاق و.. خوبه و به دلم نشسته ولی همون لکنت زبان خفیف منو مردد کرده
کاربر_نی_نی_سایت_هست عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4637 اره تاپیک زدم بقیه هم نظر بدن چون فامیله بالاخره یه عمر دارم میبینمش و از نظر ظاهر اخلاق و.. ... نطر بقیه چ بود؟ اگر انسانیت داشته باشه، خانواده هم دخالت نکنند، چون ب دلت نشسته، عشق و علاقه اون لکنت زبون رو پوشش می ده. اما امااگر قرار شد آشنایی داشته باشید، مخاطب باشید وقت عشق و عاشقی نیست. با چشم باز ، با مدت زمان مثلا ۳ ماه، اینا زیرنظر بگیرید.
نگارهزاروسیصدوهفتاد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 5744 نطر بقیه چ بود؟ اگر انسانیت داشته باشه، خانواده هم دخالت نکنند، چون ب دلت نشسته، عشق و علاقه ... اومدن خواستگاری پسر فامیله من با این پسر هیچ ارتباطی نداشتم منتها من نمیدونستم وضع هورمونام انقدر داغونه امروز فردا میکردم ولی الان ک دیگ دکتر هم بهم گفت وضعت داغونه ، گفتم عمیق تر بهش فک کنم
کاربر_نی_نی_سایت_هست عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4637 نطر بقیه چ بود؟ اگر انسانیت داشته باشه، خانواده هم دخالت نکنند، چون ب دلت نشسته، عشق و علاقه ... چون گاهی خدایی نکرده ایرادی ک ادم داره، ب صورت خودکم بینی یا ی ضعف تو وجود آدم سال ها هست و حس سرخوردگی هست.بعد تو زندگی مشترک خیلی مساله می شه.باب اینها رو تو ایام آشنایی حواستون خیلی باشه.