مینوووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 395 عنوان روز مرگی نه مرگ روزها.... 98 بازدید | 4 پست سلام بچه ها. من همش تو خونه ام نه جایی دارم برم نه کلاس میتونم برم نه سر کار چیکار کنم یکم حالم خوب بشع. بچه کوچیکم دارم در شان خودت رفتار کن نه در شان دیگران 1402/10/18 | 18:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 یدفعه آماده شید با هم برید بیرون اصلا برید تو کوچه قدم بزنید بیایدبخدا راست میگممیدونم خیلی سختت میشه ولی خدایی این کارو یبار انجام بده میفهمی چقدر حال و هوات عوض میشهفقط یبار انجام بده اصلا همین الان آماده شو بچتم آماده کن #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
مینوووووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 395 یدفعه آماده شید با هم برید بیرون اصلا برید تو کوچه قدم بزنید بیاید راست میگم میدونم خیلی سختت میشه ... انقدر افسردگی گرقتم که حال اینکه درم باز کنم ندارم در شان خودت رفتار کن نه در شان دیگران
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 انقدر افسردگی گرقتم که حال اینکه درم باز کنم ندارم دقیقا میدونم چه حالی داری ولی هرجورر شده انجام بده بعد میفهمی چی میگم #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
razisad عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1789 من همسرم اجازه نمیده بدون اون جایی برم.اگه میتونستم حتما حرف این دوس عزیز گوش میدادم و با این حال بدم ی اب و هوایی عوض میکردم مطمنن